Zdravim, cez vianoce som si zakupil TP-LINK TD-W8961NB som s nim spokojny az na jednu vec ktora mi zneprijemnuje zivot.
Sprevadzaju ma kazdodenne vypadky (1-4x) kedy vypadne wifi aj kabelove pripojenie (rj45) ako nahle dojde k tomuto vypadku na modeme prestane svietit kontrolka internetu, internet zvycajne nabehne do 10minut, Firmware je aktualny.
Modem je pripojeny k telefonnej linke ( kedysi sa vyuzivala na pevnu linku dnes uz len na internet), tento kabel moze mat viac ako 20rokov.
Chcel by som vas odbornikov poprosit ci by ste mi nevedeli poradit kde moze byt chyba.
Bude potrebna vymena celej linky?
Dakujem
TP-LINK TD-W8961NB kazdodenne vypadky
Moderátor: Mods_senior
Re: TP-LINK TD-W8961NB kazdodenne vypadky
Reklamuj tento problém u poskytovatele připojení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Neni problem v modeme pripadne niekde u mna?
Od modemu za tisícovku nemůžeš čekat nějakou kvalitu. Také jsem zápasil dříve s výpadky, případně až za určitou dobu provozu modemu (1 - 2 roky). Od koupi kvalitního modemrouteru Netgear DGN3500B (asi 4 500 Kč v té době, obsahuje i WiFi) mám stabilní připojení bez výpadků už docela dlouho ... pokud nějaký problém jednou za uherský rok nastane, je na straně providera.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 5474 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od RIKI22
-
- 7 Odpovědi