chyba instalace driveru na čisty počitač (vyřešeno)
Moderátoři: Pic, Mods_senior
chyba instalace driveru na čisty počitač (vyřešeno)
Ahoj..
mam problem, dostal jsem pocitac od jednoho chlapa abych mu ho nainstaloval, instalacni cdcka nemam a na disku neni ani zaloha.. tudiz jsem si musel otevrit case a podivat se co tam je a sehnat si drivery.. drivery jsem sehnal, ale dostat je do pc to je umění.. počítači chybí driver zvukovky, vga a řadice raid.
když chci nainstalovat vga -- geforce 7300GS tak mi to vyhodi toto... instaluji to na čistý počítač.. prosím pozte mi..
mam problem, dostal jsem pocitac od jednoho chlapa abych mu ho nainstaloval, instalacni cdcka nemam a na disku neni ani zaloha.. tudiz jsem si musel otevrit case a podivat se co tam je a sehnat si drivery.. drivery jsem sehnal, ale dostat je do pc to je umění.. počítači chybí driver zvukovky, vga a řadice raid.
když chci nainstalovat vga -- geforce 7300GS tak mi to vyhodi toto... instaluji to na čistý počítač.. prosím pozte mi..
Naposledy upravil(a) fanda007 dne 25 led 2008 13:20, celkem upraveno 1 x.
RE:
Co třeba tady:
http://www.nzone.com/object/nzone_downl ... 91.28.html
http://www.nzone.com/object/nzone_downl ... 91.28.html
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 5951 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od MonikaVavrova
-