Bohužel včera večer mi opět začal vypadávat tak jsem dal projet pc MWAV a nošlo mi tohle :
Objekt "gain.gator Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "look2me Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "gain.gator Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "zlob Trojan-Downloader" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "savenow Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Objekt "remacc.multiwebsurv Generic Malware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Soubor C:\Documents and Settings\Vlastník\Local Settings\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\9xt783xj.default\Cache\93AB5C39d01//data0000.bin//data0007 indentifikován jako "not-a-virus:AdWare.Win32.AdMedia.g". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.
Projel jsem dneska pc Nodem32, Avastem, Spyware doctor, Ad-Awar2007, Spyware terminator, Adwanced windows Care, CC cleaner
Bohužel vyjelo mi s MWAV to samé, jestli by měl někdo nějaký návrh tak prosím napište.
Jen jsem chtěl napsat že ty problémy s netem byli spojené s tím modemem, ted už mám nový a absolutně zatím žádný problém takže, jestliže má někdo ještě toho sagema a internet začíná padat tak ho co nejdříve vyměnit, ať se ušetříte trápení s ním.
Na NTB Lenovo L440 s W10 Pro (22H2) dochází občas k výpadku připojení přes Wi-Fi. Pomůže v síťovém připojení se od sítě odpojit a poté znovu zadat připojení a NTB se opět připojí. Podařilo se mi při ztrátě spojení zadat diagnostiku sítě a na konci...
Poslední příspěvek
Dlužím odpověď, takže: na AX50 jsem zkusil posunout čas získání adresy na 24 hodin dle rady RIKIho, zatím k výpadkům spojení nedochází a NTB zůstává připojen(i když je AX50 v režimu AP). S modemem nic neudělám, ten je v řízení poskytovatele a jiné...
mám výše uvedený router a cca jednou za týden vypadne WIFI připojení k mobilu a TV. Nejde to pak třeba celý den. Zkoušela jsem i přes ethernetový kabel, chvíli šlo a pak zase ne.
Poskytoval ISP je O2, tento router TP Link mám v 1....
Poslední příspěvek
a co tak Asus RT-AX 58U?
Na rovnakej stránke stojí o 300Kč viacej.A čo sa týka parametrov,AX3000 je na tom lepšie.
chtěl bych se zeptat, zdali někdo nemáte zkušenosti a za předpokladu že ano, tak jaké, s poskytovatele internetu Pe3ny. V mé lokalitě vychází ze všech možností nejlépe, ale doposud jsem o tomto poskytovateli neslyšel, tak by mě...
Poslední příspěvek
Ahoj, nemám osobní zkušenost, ale internet našel hodně odpovědí:
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.