o tisíc procentbenik.martin píše:polepšim si rozhodně z mejch současnejch obyčejnejch Geniusů 2.0 za pár desítek korun![]()
![]()
Repro 2.1 nebo 5.1?
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- Baron Prášil
- Master Level 7

RE:
Já je neznám ,píšou ale subwoofer 32W(RMS?), pokud se tomu dá věřit , tak O.K.Lepší by bylo počkat si na recenzi od toho kdo je má.Pokud ten plast tak nevyjíždíš , tak by to mělo být v pohodě, od 70-100% už drčí všechny.Ale to asi nevyužiješ.Pokud nemáš moc velký pokoj.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
RE:
To Baron Prášil:Jasně beru to tak, do povětří mi to nehodí. Každý zesilovač má určitou hranici, dál už to nejde, signál se začně ořezávat a víc už z toho nedostaneš.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
- benik.martin
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
nj,asi to je nejlepší volba v této cenové hladině že? pujdu do nich jesi ještě třeba trochu zlevní :)
akorát ještě jeden dotaz na někoho kdo je má
V recenci je napsáno:

Jak to je?? jako když připojim sluchátka,tak nebudu moct normálně ovládat hlasitost tim kolečkem na zesilování?? to je nějaká ptákovina neObjevil jsem jednu nepochopitelnou mušku, která inženýrům u Logitechu unikla. Proč není sluchátkový výstup ovlivněn potenciometrem pro zesilování a zeslabování? Ocenil bych, kdyby výstupnímu signálu šla regulovat hlasitost, bohužel se musíte spokojit se softwarovou regulací ve Windows, anebo jiné aplikaci.
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
- benik.martin
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
RE:
No to je , budeš moci ovládat sluchátka kolečkem na sluchátkách, vše je v analogu.Žádný problém.Na výstupu z karty máš analogový výstup, kromě výstupu z S/PIF.
RE:
To už je zase něco jiného. Mám AUDIGY2ZS a jsem spokojen .Záleží na bitové hloubce a frekvenci vzorkování.Mám 24bit a vzorkování 96kHz při záznamu a 192kHz při reprodukci(tzv.DVD Audio), pak je důležitá latence, laicky řečeno čas zpracování (A/D-efekty-D/A).Karty do 5 ms jsou v pohodě.Zase , při přehrávání videa a zvuku to nepostřehneš,, při mikrofonu , kytaře atd. tzv.real time to postřehneš.
- benik.martin
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Repro 2.1 nebo 5.1? --> (Logitech X-230)
nj,to já parametry mý integrovaný neznám no
mno co,zkusim to s ní a uvidíme :) ale jinak si myslim že nemám šanci jako laik poznat nějakej rozdíl...
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
RE:
Máš pravdu , pokud to není na poloprofesionální práci, karty stojí taky třeba 100.000,-. tak Ti bude integrovaná sloužit k Tvé spokojenosti.
TO: benik.martin
Ahoj,tak vás tu tak pročítám,jen kývu hlavou.
Jaro3 je podle příspěvků profesionál a využívá polo-profesionální komponenty.
Tobě rozumím úplně přesně na co ty repro potřebuješ,potřebuješ je na to na co je mám i já,prostě na běžné používání(hudba,film,atd.)
Já ty logitechy vlastním a jsem s nima maximálně spokojen,nemluvě o tom,že jsem taky fanda do filmů a muziky a mám sestavené domácí kino z velice kvalitních komponent a repro vlastním B&W v cenové hladině několika desítek tisíc Kč,tím jsem chtěl jen rejpnout,že k PC mi stačí levné,zato velice kvalitní repro(k běžnému použití na PC do normálního bytu).
Pokud bys chtěl,byl bych ochoten natočit přes mobil video recenzi na Logitech X-230 a hodit ji sem,chvilku by to ale trvalo + - 1 týden.
TO:jaro3
opravdu mají celkový výkon 32W RMS-satelity+subwoofer

Ahoj,tak vás tu tak pročítám,jen kývu hlavou.
Jaro3 je podle příspěvků profesionál a využívá polo-profesionální komponenty.
Tobě rozumím úplně přesně na co ty repro potřebuješ,potřebuješ je na to na co je mám i já,prostě na běžné používání(hudba,film,atd.)
Já ty logitechy vlastním a jsem s nima maximálně spokojen,nemluvě o tom,že jsem taky fanda do filmů a muziky a mám sestavené domácí kino z velice kvalitních komponent a repro vlastním B&W v cenové hladině několika desítek tisíc Kč,tím jsem chtěl jen rejpnout,že k PC mi stačí levné,zato velice kvalitní repro(k běžnému použití na PC do normálního bytu).
Pokud bys chtěl,byl bych ochoten natočit přes mobil video recenzi na Logitech X-230 a hodit ji sem,chvilku by to ale trvalo + - 1 týden.
TO:jaro3
opravdu mají celkový výkon 32W RMS-satelity+subwoofer
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
- benik.martin
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
joj,tak to sem nečekal :) neboj ted je kupovat nebudu,zatim si jen tak dělám obhlídku co se na trhu nabízí :)mno jesi chceš tak můžeš,i když přes mobil ten zvuk bude trošku zkreslený ale neva:) jesi se do toho chceš vrhnout,já nic proti nemámjkmaxfli píše:Pokud bys chtěl,byl bych ochoten natočit přes mobil video recenzi na Logitech X-230 a hodit ji sem,chvilku by to ale trvalo + - 1 týden
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
zvuk na tom moc kvalitní nebude,ale to video udělám,vrhnu se na to v pondělí a hned to sem hodím.metal neposlouchám,ale bude. 
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 9660 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od TheSalon112