Windows 10 - pomalejší jak Windows 8.1
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Windows 10 - pomalejší jak Windows 8.1
Trochu si protířečíš, říkal jsi, že nemám instalovat nic za ovladače, ale to je jedno, abych tě ujistil, tak jsem odinstaloval ovladač z CD a šel na stránky MSI a nainstaloval chipset, který je ze srpna, no nijak rychlejší to není no, vlastně je to naprosto stejné... PS: Nemám topení, asi jsem za opicema, když mám topené v podlaze.
-
x-rated
- Level 5

- Kontaktovat uživatele:
https://translate.google.cz/x-rated píše:po instalaci systému z aktuálního isa a postahování všech aktualizací se podívám do správce zařízení, jestli náhodou něco nechce ovladač... pokud jo, podívám se na web výrobce, odkud pro konkrétní zařízení stáhnu nejnovější dostupnej ovladač
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
???????? Kde vidíš, že si mám instalovat jiné ovladače, to jsi napsal až po tom, co jsem ti na toto reagoval, poté jsi si začal protiřečit a řekl jsi, že chipset je velice důležitý, ale před tím jsi tvrdil, že přeci stolní pc s úžasnýma Windows 10 nepotřebuje jediný ovladač až na grafiku a to je maximum, co stahovat...x-rated píše:no vidíš, jak si umíš sám odpovědětco tě proboha napadlo, zasvinit si novej systém nějakejma historickejma ovladačema?
jedinej ovladač, co je v případě stolních kompů na windows 10 obvykle potřeba, je nejnovější ovladač na grafiku
nějaký cd s ovladačema si můžeš odložit do košebože... a to se vsadim, žes tam nerval jenom ovladače, ale i tunu bordelu, co tam k tomu byl
hele nechceš si založit jedno svoje téma o windows 10? máš jich tu už asi pět... "xRandomxovy problémy s Windows 10"
nebo nějakej moderátor by to moh poslučovat do jednoho a přejmenovat, jinak tady zejtra přibyde další
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek