Funkčnost programů na novém systému.
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
Drunkoslav
- nováček
Funkčnost programů na novém systému.
Ahoj.
V blízké době si chci kupovat SSD, a jelikož mám už více než tři roky WIn 7 64bit, a nechce se mi klonovat přeplácaný systém, rád bych na něj nainstaloval nový, pravděpodobně Win 10.
Každopádně mám opravdu mnoho programů a her (kolem 2tb), a nechtěl bych všechno stahovat znova.
Moje otázka teda zní, jak budou fungovat programy bez původních registrů v sedmičkách, případně lze je nějak exportovat?
Díky
V blízké době si chci kupovat SSD, a jelikož mám už více než tři roky WIn 7 64bit, a nechce se mi klonovat přeplácaný systém, rád bych na něj nainstaloval nový, pravděpodobně Win 10.
Každopádně mám opravdu mnoho programů a her (kolem 2tb), a nechtěl bych všechno stahovat znova.
Moje otázka teda zní, jak budou fungovat programy bez původních registrů v sedmičkách, případně lze je nějak exportovat?
Díky
-
Uziv00
Re: Funkčnost programů na novém systému.
Na obecný dotaz obecná odpověď - budeš to muset vyzkoušet. Problém nemají hry ve steamu.
Kromě portable programů je budeš muset znovu instalovat z instalaček a vše znovu nastavit.
-
Drunkoslav
- nováček
Ale ty programy nejsou na systémovém disku
To co je na tom druhem disku neni vsechno - spousta dat je ulozena v systemu a v uzivatelskem profilu.
-
Drunkoslav
- nováček
Cvičně jsem si zkusil nainstalovat druhou instanci sedmiček a nejde to...
Nějaký tip na zprovoznění?
Opravdu bych měl rád čistý systém, ale klonováním si tolik nepomůžu a přeinstalace každé z dvou set aplikací nepřipadá v úvahu
Nějaký tip na zprovoznění?
Opravdu bych měl rád čistý systém, ale klonováním si tolik nepomůžu a přeinstalace každé z dvou set aplikací nepřipadá v úvahu
Co znamena "nejde to"?
-
Uziv00
Co jsi na tomhle nepochopil? Všechny programy, které používáš budeš muset na čistou instalaci windows nainstalovat znovu. Pochopeno? Ještě ne? Zkus si to 100x opsat.X píše:Kromě portable programů je budeš muset znovu instalovat z instalaček a vše znovu nastavit.
-
Drunkoslav
- nováček
Nejde to znamená že každý hlásí chybějící soubor při pokusu o spuštění, jako to dělá když chybí záznam z registrů
Poradím ti, ale asi tě to nepotěší. Pro každý nefunkční program kontaktuj jeho autora a zeptej se ho, kam si co ukládá a tyto součásti překopíruj do nové instalace. Pak to možná bude fungovat. 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek