Rict co prezilo a co ne neni nic jineho, nez ciste hadani.
Co konkretne smrdi? Je to potreba overit a ocuchat. Podle smradu bych to tipoval na zdroj, vadny zdroj muze odpalit cokoliv dalsiho.
Z hlediska pravdpodobnosti bych ale sazel na ten Radeon, protoze po technicke strance je to vec primo urcena k usmazeni se (proste grafika od AMD a hodne tepla). Nektere serie maji reklamovatelnost v desitkach procent (!!!!) a zrovna 290/290x patri k tem poruchovejsim. Nicmene graika by zase nemusela smrdet.
Tim ze to budes zkouset zapinat muzes nadelat mnohem vic skody, nez ten komponent co odesel.
Jestli je to v zaruce jako celek tak to vubec neres a dej to reklamovat.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 14 lis 2015 22:09, celkem upraveno 1 x.
Karrex to vyřešil tak, že jí vyreklamoval u mě a musel jsem mu dát 7500 Čichni k této části. U Karrexe se v této části nafouklo PCB. Dále čichni ke zdroji a napájení základní desky.
Ahoj. Potřeboval bych od někoho ochotného nastřelit sestavu na hraní do 28000 pro sestru syna..Je to málo peněz, ale tak to, holt, je.Neposílám svůj výběr abych mohl srovnávat. Synovi jsem měnil grafiku za lepší a starší mi zůstala. Sapphire Radeon...
Poslední příspěvek
Alferi: Tak ten původní monitor už, samozřejmě, není. Tak se to rozhodlo. Jen tak na okraj. Volal jsem holce ať si to objedná co nejdříve, protože se vše pořád mění. Vzpomínám si když jsem skládal aktuální počítač a celkem 5x se mi stalo, že než...
Dobrý večer,
Mám problém jakmile zapnu nějakou náročnější hru na pc. Po pár min nebo klidně hned se zapne vypínání a následně se vypne. Teploty kromě procáku přes 65 jsou v pohodě. Pc jsem i přeinstalovala. Komponenty jsou rok staré, pc skoro...
Poslední příspěvek
Komponenty jsou sice koupene pred rokem, ale stare jsou 4-6 let.
1. Spustil bych Linux z flashky - jestli se stane to same
2. Vyzkousel bych jiny zdroj, tento zrovna nevzbuzuje duveru
Zdravím, přiznám dlouho jsem se se již pc nevěnoval a těch komponentů je tolik že už mi z toho hlava stojí :-D a už se v tom prostě nedokážu zorientovat. Potřeboval bych a chtěl bych poprosit někoho o radu. Chtěl bych vylepšit mou sestavu a můj...
Poslední příspěvek
Muselo by se v BIOSu nastavit omezení PL1 a PL2 někam kolem 150W, aby procesor neblbnul s tím zbytečně vysokým TDP. Ty uvedené programy si ani tolik zdaleka nevezmou.
Ahojte, chtěl bych si na vánoce udělat radost a poskládat si nový počítač, který bude primárně sloužit jen na hraní her. Cenový strop vidím maximálně 35 tisíc, ale pokud to pujde míň, tak budu jen rád :D
Z aktuálního počítače bych mohl použít:
Case...
Poslední příspěvek
Ahoj, třeba něco takového?
Pokud máš chlazení skříně vyřešené, můžeš vyhodit ventilátory.