Čaute
Mám trošku menší problém koupil jsem si před týdenm notebook lenovo G50-45 neseká se vůbec nic ale když zapnu CS:GO :když jdu hrát s botama nebo online tak mám +-10 fps mno možete mi pomoc ? děkuju
CPU: AMD QC-4000
RAM: 8G
HDD: 1TB
display: 15.6 HD LED
Lenovo G50-45
1.30 GHZ
Můžeš zkusit přepnout grafiku, možná jedeš na tu slabší, ale stejně bych toho moc nečekal, je to notebook vhodný spíš na prohlížení internetu a starší hry :)
Ahoj,
už nějakou dobu pozoruji na mém PC že se mi stává, když hraju CS2 že se mi hra občas lagne sekne trhne nevím jak jinak to popsat, každopádně zkoušel jsem všelijaké tipy co jsou na internetu od programů jako je Procces Laso nebo speciální Revi...
Poslední příspěvek
Ahoj. Tvoje sestava je velmi silná, takže pokud máš problémy s lagy, nemusí to být způsobeno hardwarem, ale spíše nějakým nastavením nebo softwarem.
Vyzkoušej tyto věci:
Ovladače a BIOS: Ujisti se, že máš nejnovější ovladače pro grafickou kartu (i...
Mám skoro 3 roky starý laptop Ideapad 3 14ALC6:
Processor AMD Ryzen 7 5700U with Radeon Graphics 1.80 GHz
Installed RAM 8.00 GB (5.85 GB usable)
System type 64-bit operating system, x64-based processor
Poslední rok se začal zpomalovat a...
Poslední příspěvek
Ještě k té RAM. Část z 8GB si bere interní grafika, systém Windows si zabere pro otevřené procesy. Takže je to OK.
8 je zkrátka na hraně.
- - -
Ještě něco pro odlehčení. Win+i otevře nastavení, Aplikace Spuštěné po startu ...možná obsahují zbytečné...