Nechci ti kazit kšeft, to vůbec, ale lidi dejte si bacha na ty Key4you cd-klíče. Je možné, že se stane, že klíče jsou kradené a pokud se to Steam dozví, tak Vám hru odebere! Už se mi toto stalo u Orcs Must Die 2. Sám jsem na Key4you koupil už párkárt a bez problémů, ale stejně radši varuji před dalším rizikem.
Já jsem teda nekupoval nic,ale už 50% sleva na AAA tituly a jiné hry je zarážející.Jak psal kolega,co když jsou klíče kradené a přijdete o hru i o peníze.Jak tohle budete řešit.
sherloq píše:ahoj diky za dotazy, super česká povaha, ta se nezapře ( závist a udavačství) , můžeš mi prosímtě říct kde píši že pro key4you.cz pracuji, nebo zda jsem členem vedení? Vůbec jsi neuvědomuji že jsem něco takového psal. Jinak hry normálně nakupuji za kredity a prodávám dál, což není vůbec v rozporu s pravidly key4you. Tot vše k mému know how , nicméně tě ujištuji že vše je legitimní cestou, víc ti k tomu neřeknu , když se zeptáš podnikatele který zbohatl na akciích a bude ti chtít prodat nějaké akcie , myslíš že ti taky řekne do detailu jeho postup jak zbohatl?
Tím to je vše a ještě mám pro tebe jedno přísloví " co mi není rovno, po tom mi je ho*no" Pěkný den.
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé
------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich
-------------------------------------- Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Znáte sherloqa někdo osobně nebo na něj máte nějaký jiný kontak než email a SZ ? Potřeboval bych něco vyřešit a asi by to chtělo co nejrychleji. Na SZ už 24 hodin neodpověděl.
nejsi jediny kdo chtěl rychlejší kontatk naštěstí já už to mám za sebou
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé
------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich
-------------------------------------- Snažím se psát bez chyb
-------------------------