Windows 10 - můj problém nebo ne?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Zamčeno
$Iceman$
Level 2
Level 2

Windows 10 - můj problém nebo ne?

Příspěvek od $Iceman$ »

Ahoj,
minulý týden jsem upgradoval na Windows 10 (Build 64-bit). Prostředí parádní, rychlejší starty, všechno super a líbí se mi to. Ale pomalu narážím na nějaké problémy, které mi vadí a nevím, kde je chyba (na absenci Bluetooth jsem si už zvykl). Nevím, jestli je problém v tom, že nemám správné ovladače nebo někde jinde. Mám notebook Acer Aspire 7745G, je to celkem mašina, proto nevidím problém, proč by na něm desítky běžet neměly.
Fakt je ten, že jsem žádné ovladače neinstaloval, protože jsem je nemohl najít. Problémy, které jsem zjistil... čas od času mi vyskočí okýnko o nějakém příliš velkém využití paměti s nabídkou ukončení programů, které nejvíc zabírají a je tam vypsaný jen CCleaner, přitom paměť mám podle správce úloh využitou jen na cca 30%, naopak ale disk je v ten moment na 100%, což už vůbec nechápu (viz. screen http://screenshot.cz/JBKC7/). Další například... PC si nepamatuje občas nějaké předvolby nebo např. najednou z ničeho nic zhasne displej, za cca 30 sekund se rozstvítí, má změněné rozlišení na minimální a musím se znovu přihlásit. Nebo další věc, na kterou jsem přišel, když strčím kabel do LAN, tak ho to asi vůbec nedetekuje, prostě žádné připojení k internetu přes kabel. Vypadá to na ty ovladače, ale nevím. Nebo to chce čistý reinstall PC? Nepomohl by mi někdo? Případně nepomohl by mi ty ovladače najít? Já už nevím, co s tím. :(
Tomasb98
Level 4
Level 4

Re: Windows 10 - můj problém nebo ne?

Příspěvek od Tomasb98 »

Na tvůj notebook ještě Acer nevydali ovladače pro 10.

http://www.acer.cz/ac/cs/CZ/content/win ... ble-models
$Iceman$
Level 2
Level 2

Příspěvek od $Iceman$ »

A dá se očekávat, že vydají? Nebo nedá se to nějak očůrat nějakými jinými ovladači, třeba neoficiálními nebo nějakými staršími? Nebo jediné, co mi tedy zbývá je vzdát se Win 10 a jít zpět na Win 7?
$Iceman$
Level 2
Level 2

Příspěvek od $Iceman$ »

Nedalo by se eventuelně stáhnout ovladače nějak samostatně na komponenty, co v PC mám? Nechce se mi se vracet na Windows 7. :(
Například tohle jsou ovladače pro mou síťovou kartu, ale jsou bez instalátoru a nevím, jak je nainstalovat.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problem s instalací Windows 11
    od Mp3H » » v Windows 11, 10, 8...
    3 Odpovědi
    5993 Zobrazení
    Poslední příspěvek od RIKI22
  • Oficiální úprava Windows 11 do podoby klasických Windows (Windows 7)
    od IMB » » v Windows 11, 10, 8...
    5 Odpovědi
    35562 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ltb
  • Windows 7 - Instalace a praktická použitelnost Windows 7 v roce 2025
    od IMB » » v Windows 11, 10, 8...
    11 Odpovědi
    18067 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Ltb
  • Windows key
    od AirCrew » » v Windows 11, 10, 8...
    9 Odpovědi
    16434 Zobrazení
    Poslední příspěvek od pcmaker
  • Windows 10 nenaběhne
    od behavioralista » » v Windows 11, 10, 8...
    7 Odpovědi
    9096 Zobrazení
    Poslední příspěvek od pcmaker

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“