Nema niekdo podobnu skusenost a ak ju i vyriesil rad by som sa o to podelil? ....Ludkovia dakujem za pripadnu pomoc.
Ziadny prehliadac mi nenacitava stranky
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Ziadny prehliadac mi nenacitava stranky
Stalo sa to zo dna na den, mam win10 a zo dna na den mi prestalo na prehliadacoch nacitavat vecsinu webstranok, nieco ide ale to su stranky ktore najmenej potrebujem, stale mi vyhodi hlasku ,, Táto webová stránka nie je k dispozícii ERR_CONNECTION_RESET,, a ked to dam diagnostikovat tak mi vyhodi, ze ziadna chyba nenajdena,a ak sa mi aj nieco zobrazi tak je to v takej podobe, ze na stranke youtube.com sa mi napriklad zobrazi iba suvisli text bez ziadnej grafiky uplne nicoho...stranka kotora mi este vcera vecer isla v pohode dneska rano mi uz neide.
Nema niekdo podobnu skusenost a ak ju i vyriesil rad by som sa o to podelil? ....Ludkovia dakujem za pripadnu pomoc.
-
forjoyrider
- Level 2.5

Re: Ziadny prehliadac mi nenacitava stranky
Ahoj, moj book uz bol v takom stave ze uz mi nechcelo robrazovat ani tuto stranku, nachadzam sa v zahranici, a uz som bol jednou nohou v obchode po novy, lebo book potrebujem surne k existencii..a vcera sa stal zazrak, sam od seba sa mi restartoval po 20 minutach sa zapol...a teraz vsetko ide ako ma...nechapem preco, a ako je to mozne!! Ale aj tak na druhy tyzden si idem kupit novy..lebo uz to nechcem zazit vaicej ...Dik za radu :)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 19578 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od pikaso.andreas
-
- 5 Odpovědi