Ahoj, mám problémy se zapnutím PC. 24pin konektor i 8pin konektor jsou správně zapojeny, ale při zapnutí se jen trochu protočí větráky, deska problikne, ale pak se vše vypne. Když vypojím 8pin konektor, pc se sice rozběhne, ale nefunguje obraz. Je problém ve zdroji, nebo v něčem jiném? Povedlo se mi při prvním spuštění pc normálně nastartovat, nainstalovat systém a všechny ovladače, vše fungovalo ok, ale přes noc přestal fungovat obraz.
Ahoj prosím o pomoc, měl jsem pc sestavu invida gtx 1660 super s intel core i 5 10400f 16 gb ram 600w zdroj a zakl. desklu askor b 460, toto hrálo normálně ale pak jsem chtěl více fps tak jsem upgradoval na amd radeon 5700xt koupil jsem ji za par...
Poslední příspěvek
Ten Radeon 5700 XT jsi vzal kde?
To je jedna z nejporuchovejsich karet co existuje, navic je dneska uz 6 let stara, tedy po predpokladane zivotnosti.
Radeon 5700 XT bych nechtel ani zadarmo, ta karta pokud neni uz mrtva, tak ji moc zivota...
Zdravím, začal jsem mít problémy se stolním pc, poslední den se ukazuje bsod viz fotky. Repair, obnova nepomáhá, stále něco ve smyslu nepodařilo se opravit. Udělal jsem novou instalaci a opět stejná chyba při každém zapnutí pc.
Dle Googlu to...
Poslední příspěvek
Pustil jsem, ale neměl jsem čas do konce to trpět. Je to určitě diskem, nahodil jsem náhradní disk a vše naprosto v pořádku. Mám v plánu potom disk zkopírovat na nový SSD.
Disk ale nechám, jako záložní záložního. Je to přecijen TB.
Dobrý den,
Moje sestava:
CPU: Ryzen 5700x3D
MB: MSI MAG B550 TOMAHAWK - AMD B550
RAM: HyperX FURY Black Series 2x8GB 2666MHz DDR4
Chci upgradovat na grafickou kartu AMD 9070 XT - bude mít spotřebu cca 330 W.
Vypočetl jsem spotřebu mojí sestavy s...
Poslední příspěvek
Dobrá volba!
Dlouhodobě používám zdroje RM---x (x = japonské kondenzátory) bez sebemenších náznaků problémů,
absolutně tiché (větráky se při nižší spotřebě netočí), modulární kabeláž, 10 let záruky...
Předchozí verzi RM750x mám momentálně v herním...
Zdravím,
složil jsem si nový PC se zdrojem Seasonic Focus GX-850 ATX 3 (2024). Problém je, že hned po zapnutí se ventilátor zdroje roztočí do tý míry, že je to zdaleka nejhlučnější komponenta. A to jen, když jsem v BIOSu.
Použitý komponenty mají...
Poslední příspěvek
Vypadá to, že to je opravdu vlastnost. Koupil jsem Corsair RM850X a je pěkně ticho. Díky za rady.