Dobry den, mam doma zakladni desku na ktere byl neuspesne reflashovan BIOS a nevim si s ni rady(BIOS lze vyjmout z desky). Docetl jsem se ze se to da vyresit dvema zpusoby:bud sehnat druhou stejnou desku a BIOS na ni prehrat, bohuzel nikoho takoveho neznam takze jsem nucen provest druhy zpusob- vyjmout BIOS a prijit do nejakeho obchodu a nechat ho prepalit. Mohli byste mi poradit kde bych to mohl nechat provest?(musi to byt v Praze). Mnohokrat dekuji ze odpovedi
v prodejně kde si to koupil nebo prostě obchodu s pc ale dojdi z celou deskou a oni ti ho nahrajou na počkání
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Mam takovy mensi dotaz...Pokud mam tedy tu desku se spatne preflashovanym BIOSem a vyjmu z ni ten cip(je to amibios)a vlozim misto nej jiny cim se stejnym oznacenim(v tomto pripade 868) z desky ktera ma jiny socket atd. dekuji za odpoved
pokud má stejný uznačení a má totožný počet pinů co sedí do jeho sc. neměl by být problém
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Zdravím,
Mám problém se svým biosem, poslední verzi biosu mám:E7B86AMS.AI5
Potřebuji tam dát nejnovější Bios skrz anticheat TPM 2.0.
zkusil jsem teda stáhnout nejnovější od MSI verzi 7B86vAI7. Když to dám na flešku a jdu do biosu update tak se mi...
Poslední příspěvek
píše mi to že se bootuje a vypne se pc, znovu se restartuje a napíše tu hlášku kterou jsem tu posílal
Zdravím koupil jsem procesor od AMD ryzen 5600x a GPU RTX 4060 chtěl bych to vyměnit za aktuální ryzen 5 2600 a GPU 1660 super. Po čtení různých článku jsem zjistil že bych se měl předem zaměřit na kompatibilní BIOS předchozí procesor měl napsano že...
Poslední příspěvek
Takže podle této stránky na verzi 5.60 když bych tam nedával betu
Ahoj chci se zeptat mohu nainstalovat BIOS z verzi FC na verzi nejnovější jako je FFc jak je vyznačené ve screenshotu, pokud chápu správně tak ty malé písmenka značí beta verzi což za ten risk asi nestojí tím pádem nebyl by problém bios aktualizovat...
Poslední příspěvek
:offtopic:
Necituj predchádzajúce príspevky, na ktoré odpovedáš, reaguješ - robíš tu v tom bordel.
Zdravím, Mám takový velice specifický problém koupil jsem jsi nvme disk do mého počítače jako direct upgrade z mého sata pomalého disku a chtěl jsem to hodit do asus prime a520m-k ,odmontoval jsem grafiku a pak jsem zjistil že sice slot na to mám...
Poslední příspěvek
Taky se mi podařilo ztratit u jedné MB šroubek, naštěstí tam pasoval jiný z rozebraného notebooku. Ale to ti asi nepomůže, že?
Není možné, že jsi zapomněl zapojit přídavné napájení grafiky? Grafiku je třeba taky důkladně zatlačit do slotu až na...
mám stažené věci z vebu na flešce na nejnovější BIOS ale všechny navodi jsou s rozhraním BIOSu do toho se já ale ani nedostanu co stim mám tam ze zadu knoflík kdo mi dokáže poradit
Poslední příspěvek
Co nejblíže k knoflíků slozim PC je to tak 5 min počkám raci ještě chvíli a uvidím
Dodatečně přidáno po 1 hodině 16 minutách 45 vteřinách:
Je to děkuji bohové sem rád že stále držíte i kdis st mi zrušili můj první účet