a zajímalo by mě jestli se tam vejde HDD disk 1TB (klidně méně) na film, fotky atd. Abych na SSD měl program, OS, hry a na HDD to ostatní.
Asi je zbytečný dávat na SSD filmy a fotky ,ale kdyby se tam ten HDD nevešel dal bych tam ten SSD pokud je to možné.
SSHD znamená, že je to harddisk, který kvůli zrychlení má jako jakési cache právě SSD. Je to ale jen jeden disk a všechno budeš mít na klasické části disku, jen to co se bude používat nejčastěji či s tím budeš velmi intenzívně pracovat, se samo automaticky "uhnízdí" v SSD části disku. Ty si nebudeš vybírat, kde co budeš mít a je to 1 disk a ne 2!
No dobrá ale spíše bych potřeboval vědět jestli se mi tam vejde (jestli ho tam nacpu) ten HDD, protože mam hodně fotek (cca 200GB) tak abych měl dva disky- jeden ten co tam je (SSD 256GB) na OS, hry apod. ten (bych zachoval) a potom ještě jeden, který bych přikoupil a dal do vnitř na fotky atd. (HDD disk), aby se mi zbytečně neplnil rychlí SSD disk fotkami, filmy, dokumenty apodobně.
Multimediální data patří na NAS! Ty těch 200 GB fotek musíš mít neustále u sebe a pořád si je prohlížíš? Já nyní píšu z tabletu (29 cm, fullHD, Win 8.1), WiFinou přistupuji na modemrouter a z něho skrz ADSL na Net. Když chci svoje videa, grafiku, texty, instalačky, hry, ... tak se skrz modemrouter a LAN připojím na své NAS (3x, celkem 12 TB), když chci něco z 1. či 2. PC, udělám totéž, když z hodinek, TV, jdu na to úplně stejně, nemusím mít data všude a něco kvůli nim zapínat. NASy spí, když něco potřebuji tak se aktivují.
Oficiálně asi ne, aspoň jsem se to nedočetl, pokud jsem to nepřehlédl. Takže minimálně přijdeš o záruku, pokud se to tam vůbec vejde a půjde to připojit. Proč nezavoláš prodejci, výrobci a nezeptáš se? Ty nemáš telefon?
známy doniesol starší NTB Lenovo S-130. nefunguje touchpad. v správcovi zariadení nie je vidieť, je tam iba zopár neznámych zariadení. v biose sa touchpad vypnúť/zapnúť nedá. v zariadeniach v nastavení windows je iba myš. OS je windows 10.
Poslední příspěvek
Na kazdem zarizeni klikni pravym tlacitkem mysi....
pomohlo. touchpad funguje a nezname zariadenia zmizli.
známému minulý rok odešla základní deska na jeho notebooku Lenovo Y70-70 .
Sháněli jsme podobnou a našli pouze pro model Y50-70 .
Po zapojení všechno funguje až na klávesnici. Konektor pro FFC kabel je více vpravo a nelze jej zapojit....
Poslední příspěvek
Tak už nám přišly i 4pin FFC 1mm pitch 15cm kabely se spojkou. Opět se nám vše ještě podařilo vměstnat pod baterii a podsvícení kupodivu funguje :-) ! Takže FPC kabel od podsvícení klávesnice je skutečně kompatibilní s FFC :-) .