hm jak rekl marfy jedna se o dost novou hru a podle me se jedna o to ze to grafarna nak neutahne tak ti to hazi tu chybu. tu kartu co mas je preci jenom dost velke sousto na tuhle grafiku zkouset cod 4.
preci jenom cod 4 je jedna s nejnovejsich her ktera ma nove prosotrove efekty na vysoke urovni atd.
EDIT:ps najedes aspon do menu? jestli ano tak zkus vsecko v grafice stahnou na nejnizsi.
mno ta GK na to není moc stavěná . Nevím jestli by pomohlo jí nataktovat, aby se dostal alespoň do toho menu, snížil detaily a mohl sekaně hrát . Nevím... Aby se ti nestalo že nataktuješ a stejně nic
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
Věc se má trochu jinak.Jeho karta nepodporuje nové technologie,které ovšem hra ke svému spuštění potřebuje.Třeba PixelShader 3.0.Proto ta karta není psána v minimální konfiguraci pro spuštění této hry.Třeba u starší Call of Duty 2 ještě ale byla i Radeon 9000.Doba se mění a nároky na grafické karty jsou čím dál větší.Bohužel pro naše peněženky
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Ahoj, jak se blíží konec podpory W10 jsem nucen upgradovat počítač. Navíc stávající sestavě viditelně dochází dech. Fungovalo by tohle?
Paměť
CPU
Deska
Ze starší sestavy bych si vzal zroj SilentiumPC Elementum E2, 450W, grf. kartu a M2...
Poslední příspěvek
Portable Driver Booster je samozrejmne nelegalni. Bez ohledu na jeho diskutabilni uzitecnost,
spojenou se schopnosti stahnout i nekompatibilni ovladace zpusobujici BSOD po restartu.
Obecná pravidla
fórum je zásadně proti jakémukoliv šíření...
Budou níže odkazované externí CD/DVD mechaniky a jiné podobné bezproblémově fungovat po připojení k počítači? Jedná se mi především o to, že je to z Číny a někdy dávno jsem někde četl, že CD a DVD z Asie a jiných regionu země nemusí u nás v Evropě a...
Poslední příspěvek
kdo chce psa bít...
Taky se rika, ze kdo chce, hleda zpusob a kdo nechce, hleda duvod.
Odpovedi na otazky tu uz davno mas - na Cine ti ceske filmy pujdou a k televizi to sice pripojis, ale DVD-Video (a nejspis i AudioCD) neprehrajes.
Stejne to tady...
Na MS Outlook 2019 mně přestaly fungovat gmail účty. Vše ostatní funguje. Přijímám i odesílám protokolem POP3. Dvoufázové ověřování jsem měl samozřejmě v pořádku nastavené (to by již jinak ani pár let nefungovalo). Nyní to přestalo fungovat zničeho...
Poslední příspěvek
Jasně, že koncepty, odeslaná pošta atd. má i sám outlook ale pouze lokální (v PC), ale IMAP to dokáže synchronizovat (nahrát/stáhnout) se serverem (tedy s gmail), takže i kdyby klekl PC, kde to bylo, tak se ti to pak jen stáhne, a opravdu o nic by...
Ahoj, mám Dell Latitude e7250, a poslední dobou má nějaký problém s napájením - ukazuje, že není připojen k nabíjení (i když je), zkoušel jsem i jinou nabíječku...
Nakonec se mi sám natvrdo najednou vypnul, protože si myslel, že je bez proudu.
No,...
Poslední příspěvek
Jen prace servisu bude drazsi, nez jakou ma cenu ten notebook.
Ahoj, mám sluchátka FiiO JT, které mají zabudovaný mikrofon.
Ať už je zapojím do základní desky PRIME B660M-K D4 nebo do monitoru, který má připojení na Jack, tak je vždy výsledek stejný.
Audio funguje, ale mikrofon to nezaznamená.
- Aktualizovaný...
Poslední příspěvek
Mikrofon se zobrazuje jako zezapojeno.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 16 minutách 32 vteřinách:
Zakoupena redukce, vše v pořádku funguje.