Problémy s načítáním webů
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Problémy s načítáním webů
Zdravím,
mám problém s internetem, respektive s načítáním webových stránek. Po přechodu na Win10, se na mém počítači velmi pomalu načítají weby (prohlížeč Opera). Na ostatních zařízeních vše funguje jak má, rychlost internetu dostatečná. Všechny aktualizace nainstalovány, nepomohl ani re-install Wifi driveru, ani reinstall Opery. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Děkuji za odpověď.
mám problém s internetem, respektive s načítáním webových stránek. Po přechodu na Win10, se na mém počítači velmi pomalu načítají weby (prohlížeč Opera). Na ostatních zařízeních vše funguje jak má, rychlost internetu dostatečná. Všechny aktualizace nainstalovány, nepomohl ani re-install Wifi driveru, ani reinstall Opery. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Děkuji za odpověď.
Re: Problémy s načítáním webů
Jak jsi připojen k síti - kabel, nebo WiFi?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Přes WiFi
-
x-rated
- Level 5

- Kontaktovat uživatele:
tak to zkus po kabelu a dej vědět 
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Po kabelu frčí vše jak má.x-rated píše:tak to zkus po kabelu a dej vědět
-
x-rated
- Level 5

- Kontaktovat uživatele:
tak se koukni do wifi analyzeru nebo inssideru, s kym se přetahuješ 
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Ty to věci mám celkem pořešené. Jediné zařízení kde je problém je můj notebook. Stolní pc přes wifi frčí jak má. To stejný tablety a founy.x-rated píše:tak se koukni do wifi analyzeru nebo inssideru, s kym se přetahuješ
zkus změnit dns servery na googlovské (8.8.8.8, 8.8.4.4)
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
Díky, tímto se problém vyřešil :)beather píše:zkus změnit dns servery na googlovské (8.8.8.8, 8.8.4.4)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek