Při řešení problému s DVD mechanikou ve WIN 10 mi Poradce při potížích mimo jiné sdělil toto:
Marně hledám, kde / jak je možné změnit konfiguraci služby WIN Update.
Navíc mi okno WIN Update píše:
Nastavení aktualizací ve WIN 10 Pro.
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Nastavení aktualizací ve WIN 10 Pro.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Re: Nastavení aktualizací ve WIN 10 Pro.
IMO musis odejit z domeny.
Omlouvám se za neúplnost dotazu, doplňuji: mám sice jen matné povědomí o tom, co to je doména, takže nevím, jestli následující informace něco vysvětluje: jedná se o soukromý počítač provozovaný doma, připojený přes modem na kabel od UPC.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Prohledej gpedit.msc
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
V gpedit.msc jsem nenašel žádnou položku, která by - podle mého názoru - měla nějaký vztah k řešenému problému. Nicméně zakázané stahování ovladačů se vyřešilo v souvislosti s vyřešením problému s DVD a už se tato hláška neobjevuje, a okolnost, že některá nastavení určuje organizace mně zas tak nevytáčí, i když vlastně nevím čeho by se to mohlo konkrétně týkat.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12 Odpovědi
- 10391 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od atari
-
- 9 Odpovědi