Zdar, když ntb připojím k jakékoliv televizi přes hdmi, mám problém, že obraz v televizi je jakoby kus ořízlej (nevidím windowsáckou lištu a boky). Zkoušel jsem se hrabat jak v nastavení rozlišení ntb, tak i v těch televizích a nic moc nepomohlo. Nevíte, čím by to mohlo být? Díky
PS: používám w10, tak to bude asi trochu složitější
Změnit poměr stran nepomůže, také jsem s tím chvíli na tabletu s monitorem a TV zápasil, oproti mému očekávání to nebylo ve Win, ale v zobrazovadlech. Na Samsung monitoru to bylo myslím ve vlastnostech vstupu a na LG TV jsem přes rychlou volbu (Quick menu) u vlastností obrazu dal jen skenovat ... v této položce bylo i 4:3, 16:9, ... ale pomohlo jen to co jsem uvedl. TV si navíc pamatovala i nastavení na jiné vstupy, takže mi potom stačilo přepnout vstup.
Kouknu ještě na to, nicméně obě televize mi hrdě hlásili rozlišení 1920x1080 60 Hz, takže v nastavení 16:9 / 4:3 to asi nebude... Obraz je spíš jako priblizenej
Co je to za notebook? AMD i nVidia mají ve svých nastaveních možnost upravit rozměry (ze zkušeností AMD většinou mívá černé pruhy kolem, nVidia bývá většinou OK, u starších modelů sem tam větší než obrazovka). AMD, zkus si s tím pohrát, pokud nepomůže nastavení v monitoru/TV.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Zkusim se v tom ještě pošťourat... Teď mě napadlo, jestli to v systému nemůže dělat integrovaná grafika od Intelu na kterou to jede při nižším zatížení...
Ona se ta Intel stará o zobrazování stále, takže musíš hledat v jejím nastavení, ta nVidia nemá žádný fyzický výstup z toho noťasu...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
zkoušel jsem propojit TV Samsung model: UE22F5400AW s notebookem Lenovo Yoga Slim 7i a při použití HDMI-HDMI kabelu a redukce HDMI/USB-C se mi to nepodařilo.
Proto bych se chtěl zeptat, zda stačí obyčejná redukce (např. GoGEN USB-C /...
Zdravím mám HDMI 2.0 a když připojím PC s TV tak TV detekuje že jsou propojené, ale píše bez signálu. Když ten samí kabel propojim s notebookem, tak v TV obraz normálně funguje.
Poslední příspěvek
Ještě mě napadlo, zkus resetovat nastavení TV, a zkontroluj specifikace grafické karty a porovnej s TV a s kabelem. A ještě můžeš v PC vytvořit nový profil a odtud spustit video.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 36 vteřinách:
A ještě pokud máš WIN,...
Zdravím. Dlouho jsem tady nebyl. Kvůli Win11 jsem si pořídil nový počítač. Na starém počítači jsem měl výstup HDMI napojený na TV a na základní desce byl výstup SPDIF. Ten byl zapojený do DACU. Nový počítač nemá výstup SPDIF, tak jsem použil...
Ahoj prosím vás o pomoc jak je možné že u notebooku HP ProBook 455 G6 po připojení kabelem HDMI M na HDMI M high Speed do monitoru Dell Gaming G2724D je pořád stejná obnovovací frekvence 60Hz při všech rozlišeních?
Kdežto pokud spojíme noťas a...
Poslední příspěvek
Tipnul bych si, že ten ntb má omezení na HDMI, že nepustí víc jak 60Hz.
Stáhni si utilitu a ta ti ukáže jaké frekvence ten ntb umí.