děkuji Spartak1991 za pochopení .. jinak ještě ohledně té bedny tak mi jde docela i o vzhled ale bohužel se v tom taky nevyznám .. vážně tam mezi těma 200 bednama neni nějaká pěkná do které by to vše sedělo ?
Naposledy upravil(a) TheVOIDER dne 09 zář 2015 16:16, celkem upraveno 1 x.
Bednu si vyber jakou chceš, můžeš ji sem hodit pak na "schválení", u té tvé sestavy jde spíš o celek, který je dost nevyvážený a z ty peníze slabý... Každému se líbí něco jiného, proto se case vybírá blbě... A pokud jsi ochotný si ty 2K připlatit, tak se to dá i trochu barevně sladit.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Pokud na to máš finance a nebudeš ubírat na komponentech, klidně vem Phantoma. Jinak z těch ostatních bych volil nespíš poslední SPEC-01. Komponenty jinak OK (připlácíš za vzhled, ale s tím asi počítáš ).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Tak každému se líbí něco jiného, mne třeba ta bílo/modrá. Jestli "ujíždí" na červené, tak proč ne...
Dobrý den,
PC pracovní mašinu jsem si tady kdysi na vaše rady nechal sestavit, slouží skvěle a jsem za to rád. Neměla být stavěná na hry, hraju jednu hru za 2 roky a vše co jsem si ve volném čase za těch x let zahrál tak to PC zvládl dobře. KCD 1...
Poslední příspěvek
Navazuji, kdybych koupil tuto grafiku RTX 4060:
Přilepším si? Zvládne KCD2 i něco navíc do budoucna?
A chtěl bych někoho poprosit o kontrolu zda je vše ok.
Už to mám objednané, ale rád bych se tu zeptal zkušenějších lidí.
Pokud máte návrhy jak to vylepšit nebo jen upravit klidně investuji více.
Mám už cca 10 let starý počítač a všechno fungovalo celkem v pohodě až do nedávna, kdy se nezapnul. Respektive se rozsvítí světla v bedně, větráky atd. nenačte se ale obrazovka - ta celou dobu nemá signál. V takovémto stavu je počítač...
Poslední příspěvek
To se mi u jednoho PC pred lety taky stavalo a po vymene za jiny zdroj bylo po problemu. Ale to bylo to PC po vypnuti uplne mrtve , zadne vetraky se nespustily.
Zdravím, toto je můj počítač
Chtěl bych se zeptat jestli bych měl něco změnit nebo je vše ok
Předem děkuji za odpověď :inlove:
Poslední příspěvek
Instaluje se např takto, viz obrázek.. Ty 2 mřížky nad zdrojem jsou demontovatelné.. Vůbec je tam víc zvláštních řešení, které člověk ocení, až když to potřebuje. Třeba větráky na radiátoru AIO umístěného nahoře lze snadno demontovat i bez nutnosti...
Dobrý den,
mohl byste mi někdo prosím pomoct s problémem s PC, který vznikl pár dní zpět?
Týden zpátky jsem si koupil nové RAMky. Během hrání BF5 se mi stalo, že se hra zasekla a vypnula. Bylo mi doporučeno aktualizovat BIOS, protože jsem tam měl...
Poslední příspěvek
Po výměně zdroje problémy přestaly. Vše je vyřešeno a počítač funguje, tak jako předtím.