ale mp3 atd mi normal jdou
zvuk v prohlížeči
Moderátor: Mods_senior
zvuk v prohlížeči
čaf mam problém nejde mi sound v prohlížeči (ie , mozilla )
Předpokládám že máš Flashplayer? Ačkoli si nejsem jist zda je to tím....ve Firefoxu sem nic nenašl...a IE nepoužívám...o jaký konkrétně jde zvuky?
Edit:teď mě napadlo-pokud máš ten flashplayer jako že asi jo tak v jeho nastavení to je....najedeš myší na nějakou flash věc (třeba baner) a dáš "Settings" a tam to máš.....
Edit:teď mě napadlo-pokud máš ten flashplayer jako že asi jo tak v jeho nastavení to je....najedeš myší na nějakou flash věc (třeba baner) a dáš "Settings" a tam to máš.....
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
tam je jen mikrák :/Zeppelin píše:Předpokládám že máš Flashplayer? Ačkoli si nejsem jist zda je to tím....ve Firefoxu sem nic nenašl...a IE nepoužívám...o jaký konkrétně jde zvuky?
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
v IE se zvuk vypina a zapina takto: Nahore Nastroje->Moznosti internetu->Upresnit->Pod radkem multimedia zaskrtni Prehravat zvuky na webovych strankach. Firefox nemam takze s tim neporadim.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15 Odpovědi
- 8903 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mateo-