Bezpečné jsou oba telefony. Jen od Plebisu nemáš Českou Distribuci. Je tam EU Distribuce.
Určitě bych si připlatil těch 1 000,-Kč. Nevím jak je to teď, ale dříve jsem si kupoval Nokii a když jsem ji chtěl opravit, tak bych ji musel poslat někam mimo ČR.
Z Mallu máš offi. ČR Distribuci, také mám od nich telefon. A vše se poté řeší v ČR.
Koupil jsem mobil /s5/na plebis eu.
Cena super.
Dodaní 35 dni po zaplacení.
Telefon mněl 3 závady.
Po 40 dnech marné snahy o reklamaci jsem poslal S5 na opravu do servisu za hotovi.
Jsem cenově na české distribuci.
Snad to někomu pomůže neudělat stejnou chybu.
Řekl, že se „zdražily“ Windows a nejlevnější ověřené teď stojí 2799 Kč.
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s takovýma těma kurzama často i za 40-50k (často hradí ÚP).
Mám rád vše okolo IT a rád bych si takový kurz udělal, protože ze střední se zaměřeným na informatiku jsem bohužel odešel a tak mě...
Poslední příspěvek
Já si myslím, že AI bude jako frézka vs dláto. Nebo ruční pila a mafl.
Dnešní marketing bohužel má dnešní LLM téměř za AGI (obecnou AI), ale realita je prostě jiná. Zkuste si třeba LLM poprosit o navigaci, dostanete se úplně někam jinam. A je to...
Dobrý den,
rád bych se obrátil na pomoc s výběrem mobilu.
Požadavky:
- cena max 4000 Kč nový, 3000 Kč použítý.
- android verze min.11
- display max 6,5'', menší lepší
- upřednostňuji kompaktní rozměry a váhu. Chci mobil nosit v přední kapse.
-...
Poslední příspěvek
Koupil jsem Xaomi Redmi Note 10 Pro za 2000kč. Spokojenost. Baterka je horší dle očekávání, ale nejsem náročný uživatel, tak do roka bych ji vyměnil.
Na netu píšou, že ochranné sklo na mobil „ FlexibleGlass 3M “ je nejtvrdší a nejkvalitnější. Podle mě ta tvrdost však snižuje citlivost. Takže uvažuji o sklu „ FlexibleGlass LITE 3M “, které je tenčí.
Má s tím někdo zkušenosti?