Zdravím, není problém :) Z těch dvou bych vzal asi to lenovo, ale ani lg není špatné.. Otázka je co pro tebe znamená nejlepší? nejlepší kvalita/výkon/celkově parametry v cenové kategorii do 9K? Naco bude mobil hlavně používán? Jde ti o hraní her? a proto by jsi chtěl mobil s android? nebo hrát na mobilu nebudeš a jde ti o svižnost systému a výdrž baterie? pak bych navrhoval mobil s windows :)
Za žhavé kandidáty v této cenové kategorii bych považoval tyto:
Microsoft telefonům bych se vyhnul, je pravda, že pro běžné používání je super, ale jeho výdrž je k ničemu (myšleno zpracováním), často odcházejí tlačítka (zamykání, hlasitost), display taky praská hodně rád.
Přidej 2000 a kup si to nejověřenější, Iphone 5s. Ano, bude zde zase vlna kritiků že je lepší samsung lenova a takové nesmysly. Měl jsem Samsung gal s5 rok a pul, po pulroce se to začalo tak sekat, že jsem to prodal koupil is Iphone, Mám ho už asi rok, a za ten rok i přes plný HDD se mi snad ani nesekl, je to neskutečné jak je to rychlé. Hold kdo nezkusí, neuvěří:)
KRA píše:Hlavně neber Huawei, Lenovo a nebo ještě nějaké CHINA bullshity.. A URČO NEBER NOKII
Nokii sežene maximálně bazarovou - nový se už nevyrábí. Iphone je sice vymakaný, ale značně uzavřený systém. Když jsem měl chvíli půjčený Ipad, tak mě jen jeho cena zabránila ho hodit proti zdi - dostat do něj fotky, filmy či mp3 bez toho, aby je člověk nekoupil v appstore, je téměř nemožné.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Všude jsou tyto mobily za 8500 - 12000, ale já jsem ho našel na mall.cz za 8200 KČ. Takže je tohle úplně ten samí mobil s 32 GB a 3 GB ram... ? A není trochu podezřelé, že je tak za malou cenu ? Díky
KRA píše:Hlavně neber Huawei, Lenovo a nebo ještě nějaké CHINA bullshity..
Pěkně tady plácáš..zřejmě jsi právě tyto značky nikdy neměl v ruce, netestoval je apod.. Jelikož tebou zmiňované jsou velice dobré značky...k nim ještě honor, samsung, lg a jiné.. Zrovna z levnějších jsem nedávno testoval honor holly a dopadl skvěle, choval se jak mobil za 4.5k a více.. Takže asi tak..
Většina lidí tady neví o čem mluví. Zvykneš si. S Honor 3c mám osobní zkušenost a je to opravdu luxusní telefon, takže Huawei/Honor bych se vůbec nebál.
Dobrý den,
rád bych se obrátil na pomoc s výběrem mobilu.
Požadavky:
- cena max 4000 Kč nový, 3000 Kč použítý.
- android verze min.11
- display max 6,5'', menší lepší
- upřednostňuji kompaktní rozměry a váhu. Chci mobil nosit v přední kapse.
-...
Poslední příspěvek
Koupil jsem Xaomi Redmi Note 10 Pro za 2000kč. Spokojenost. Baterka je horší dle očekávání, ale nejsem náročný uživatel, tak do roka bych ji vyměnil.
Na netu píšou, že ochranné sklo na mobil „ FlexibleGlass 3M “ je nejtvrdší a nejkvalitnější. Podle mě ta tvrdost však snižuje citlivost. Takže uvažuji o sklu „ FlexibleGlass LITE 3M “, které je tenčí.
Má s tím někdo zkušenosti?