Rad bych si na nem zahral, hraju hlavne onlineovky (LoL,CS:GO, H1Z1, DOTA 2, GTA V etc..) Dale ho budu vyuzivat ve skole tj. zejmena tvorba map v Qgis,arcgis atd. Nevadi mi pouzity/repasovany. Preferuju bez OS.
Google Desktop:MB: ASRock K8NF6G-VSTA l CPU: AMD Sempron 1,8 GHz 3000+ l GK: NVIDIA GeForce 6100 l HDD: WD CAVIAR 250GB 7200RPM SATA II l RAM: 2x DIMM Kingston 512MB DDR 400MHz l Zdroj: ATX 230W l OS: Microsoft Windows XP Home Edition 32bit Notebook:Toshiba Satellite L650-1K5
Zdravím, repasované moc nedoporučuji, nidky nemáš jistotu, jak staré jsou v ntb komponenty a tedy jak dlouho ti vydrží.. Spíš bych se podíval po bazarech na nějaký chvalitní ntb třeba i s i5 :)
Google Desktop:MB: ASRock K8NF6G-VSTA l CPU: AMD Sempron 1,8 GHz 3000+ l GK: NVIDIA GeForce 6100 l HDD: WD CAVIAR 250GB 7200RPM SATA II l RAM: 2x DIMM Kingston 512MB DDR 400MHz l Zdroj: ATX 230W l OS: Microsoft Windows XP Home Edition 32bit Notebook:Toshiba Satellite L650-1K5
OlikCZ: ale ale..spousta ntb na aukru má ještě záruku.. ty máš s repasy nějakou dobrou zkušenost, že mu ho doporučuješ? ano, papírově vypadá dobře, ale to může být tak nějak vše..u repasů nidky nevíš jak skutečně staré komponenty jsou a jak se na reklamaci bude repas. obchod tvářit - většina ti řekne, že je to tvá chyba nebo, že už se daný komponent nevyrábí a musíš si připlatit zda jiný cca 2-3K já osobně bych už nikdy nic repas nebral a pokud bych nemusel tak z bazaru taky ne..našel bych si někoho komu můžu věřit (kamarád atd..) a ntb (třeba ještě se zárukou) bych si koupil od něj.. pro dnešek odcházím do říše snů zatím..
PS: té záruky 2 roky jsem si nevšiml ani já (další důkaz, že musím jít už spát ) - čili s tou zárukou už je to jiná ale i tak u něj nevíš, zda se ti po těch 2 letech nerozpadne, ale to riziko je asi u všech
Ahoj prosím vás potřebuji poradit s rozhodnutím koupě stolního PC. Problém ovšem je že vím na 99% že bych koupil nový stolní PC za 55000kc,ale nemůžu protože mám doma malé 4 leté dítě které by to zničilo.
Potřebuji tedy poradit zatím něco...
Poslední příspěvek
Na bazarech můžeš okolo těch 6k poskládat PC s Ryzenem 5600G.
Nebo bez iGPU a k tomu starší dedikovanou.