u mě je to něco podobného..před chvílí jsem konečně odpověděl na emailové dotazy všech našich zákazníků
asi tak..
já bych navrhoval autorovi, aby si připlatil/ušetřil cca 19K a koupil pořádný pc na streamování a hraní her :)
TheEffectex píše:Stavět do 15K počítač na streaming je jako stavět workstation do 20K.
Bohužel ti sdělím, že za 15K to nějak slavný nebude, určitě ne na Stream. Každopádně Smite by to zvládnout mělo. Nevím s jakou kvalitou streamu, bitrate a další věci.
TheEffectex píše:Jo za 19k bych to viděl úplně stejně :)
jj, vyplatilo by se mu to tak nevíce a to krásně na ještě pár let..když všechny nejnovější hry by rozjel na ultra a streamování na 720p při správném nastavení i 1080p :)
Ono je to vlastně všechno hezký ale nejdřív by to chtělo vědět jakej má internet aby tu nakonec neměl sestavu na stremování ve 4k a doma nefrčel na 2Mbps uploadu.
Přesně tak v dnešní době je celkem dobrý základ mít na herní počítač alespoň okolo těch 19-20 tisíc, ideálně o něco víc aby se to nemuselo osekávat.
I5, GTX 960 a 8 GB Ram je u herního PC už základ.
S tím netem máš taky pravdu no měl by mít nějaký alespoň slušný či přijatelný upload na stream. 6-8MB/s by mělo stačit na FullHD v nějaké přijatelné kvalitě. I s 4-5 MB/s si zastreamuješ, ale už budeš muset snižovat kvalitu.
Většina lepších streamerů mají dost podobnou sestavu.
S tím, že třeba SSD a RAM mají občas od jiných firem, RAM třeba Kingston a SSD Samsung, popř. jinou základní desku, ale i7 4790K a GTX 970 berou už celkem jako základ.
Právě A to už je neskutečná pálka. To jsou částky kolem 50 tisíc. Každopádně ta sestava nahoře je podle mě určitej streamovací standard kterej zajistí že se na to bude dát koukat i na monitoru kolem 22"
Jinak dotyčný už se neozval tak mu asi došlo že za tu částku je to nemožné
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...
Ahojte,
ráda bych vyměnila svou sestavu z r. 2019 - i když pořád dobře slouží.. :)
Práce SketchUp - docela velké komplexní modely interiéru a exteriéru, render aktuálně V-Ray (akt. procesor AMD Ryzen 7 3700X), v budoucnu třeba 3DsMax/Lumion. Občas...