Zdravím,
bohužel mi doslova "odešel" můj starý telefon a tak se koukám po novém. Limituje mě částka 3k, takže jí nejlépe nepřekračovat . Zatím mám vyhlídnuté tyto:
Zdravím,
z hlediska výkonu, rozlišení atd..do 3K asi tedy jen to xiaomi nebo prestigio :)
display doporučuji alespoň 720p, takže vaše xiaomi nebo tyto:
Zdravím,
do té ceny bohužel nic jiného nenajdete...kdyby byla od cca 500-1000 lepší, hned by se něco vynořilo
Z mé strany je to tedy vše, v případě jakéhokoliv dotazu, se neváhejte zeptat :)
Zatím...
Značky bych se nebál, to že je prestigio levný, není tak známý a měl pár vadných produktů, toho bych se nebál, kdykoliv můžete totiž vrátit nebo reklamovat, to samé u xiaomi :)
Acer? vážně? Proč peníze nespláchnout rovnou do záchodu nebo si je nezapálit? už jen to rozlišení displaye má hrozné!!
Ahojte, prosím Vás vedeli by ste mi poradiť tablet pre dceru (6 let)?
Použitie bude nejaké jednoduhší a logické hry, nejaké videa na youtube a prohlížení fotek.
Cenu by som si predstavoval okolo 3000, reálne teda spíš nad 3000 :-) Povodne som myslel...
Poslední příspěvek
Výsledek je jak píšem :-) zobral som Samsung A9+ ... či to bol dobrý kup sa dozviem až po vánocích :-) ale predpokladam že pre 6 letou holku to musí byť dostatečné :-)
Hledáme hru nejlépe se zvířaty aby bylo možné hrát online PC a telefon. Nevíte někdo o něčem?
Ideálně něco spíše kooperačního popřípadě kompetetivní bez PVP.
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...