Ten vypadá dobře, snad ti vydrží déle, než můj "výhodný" kup 520 W Seasonicu z Německa, nevim proč, ale když je bez větší zátěže tak mi začal hrozně pískat, takže jsem ho radši vyndal a znovu trápim svýho dědečka Chiefteca :(
Já jsem si dnes koupil po dlouhé době pořádné kolečkové brusle K2 F.I.T. X PRO. Po asi půl hodince blbnutí na příjezdovce musím říct, že jsou úžasné. Nemůžu se dočkat, až si je zkusím na nějaké delší trase.
Jak jsem již před pár listy avízoval, nadělil jsem si nový mix a zahájil digitální éru ozvučování. Aby to však mělo smysl, přikoupil jsem i tablet (Prestigio 5002). Zažívám momentálně něco, co by se dalo přirovnat k lehkým orgasmům. Všechno funguje, jak má. Všechno je v perfektní kvalitě a kdybych měl mít v analogu takovou výbavu, jakou ten digitální kocourek disponuje, měl bych v efektovém RACKu investované statisíce a ani bych ho neunesl...
Karrex píše:8000,- z bazaru, 2 roky a 9 měsíců záruka.
Na vzduchu max 4.95GHz, ovšem s chvilkovým vysokým napětím. No uvidí se na vodě.
pěknej kus !!, k tomu by se ti hodila moje Maximus VI Formula, kterou budu prodávat (BIOSem ho podporuje)
tohle jsem si dovezl já z Asie: vychází to v přepočtu asi o 300Kč lépe jak u nás.
AMD FX-8350@5GHz stabilní, Asus Crosshair V Formula-Z, 2x 4GB 2400MHz TridentX, AMD Radeon HD6870, SSD Kingston HyperX 256GB, cca 2TB pevné disky, Corsair TX850W. Další HW: AMD x4 955 BE, 965 BE, 970 BE, 975 BE, 980 BE, 1090T BE, 1100T BE, FX-4300, FX-6300, FX-8320, FX-8350, FX-9370 atd
Ja som si kúpil R9 290 od SAPPHIRE, používanú v hernom PC, hneď po namontovaní som zistil, že throtluje a prehrieva sa, takže je na reklamácii a ja na Intel HD 4000 :-/ Ale za 150€ pecková kúpa - keď sa reklamácia vyrieši dobropisom, mám 311,40 eur