chtěl bych se zeptat, zda-li jde nějakým způsobem navýšit maximální použitelná paměť RAM pro renderování videa v AAE. Mám 16GB v dual-channelu, ale program používá pouhé 4GB. Dá se to nějak navýšit? Ať nemusím zbytečně čekat
AAE CS3 navýšení maximální paměti RAM
AAE CS3 navýšení maximální paměti RAM
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zda-li jde nějakým způsobem navýšit maximální použitelná paměť RAM pro renderování videa v AAE. Mám 16GB v dual-channelu, ale program používá pouhé 4GB. Dá se to nějak navýšit? Ať nemusím zbytečně čekat
.
Intel Core i7 4790K LGA1150 - 4GHz@4,86GHz | SAPPHIRE AMD Radeon R9 290X Vapor-X, 8GB, 512-bit, GDDR5 | ASUS Maximus VII Hero, 1000KWz | 16GB RAM Kingston 2048MHz Hyper-X DDR3 dual-channel | XPG SX950U 240GB & WD-Green 1TB & WD-Blue 640GB & WD-Blue 500GB | 850W Seasonic 85+ Gold | Case Coolermaster Elite H.A.F | MS Windows 10 PRO 64-bit
Re: AAE CS3 navýšení maximální paměti RAM
K cemu by to melo byt dobre? Vyuziti pameti nesouvisi s rychlosti renderingu.
Rendering je cinnost narocna na vykon CPU, ne na pamet. Zrychli se to pouze vymenou CPU za vykonnejsi, pameti je dostatek, AAE vic nez 4 GB nepotrebuje.
Rendering je cinnost narocna na vykon CPU, ne na pamet. Zrychli se to pouze vymenou CPU za vykonnejsi, pameti je dostatek, AAE vic nez 4 GB nepotrebuje.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 4879 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Hromotluk