GTA IV-prečo to seká ?
Moderátoři: beather, Mods_senior
GTA IV-prečo to seká ?
Ahojte..
Už dávno som si kupil GTA IV no vtedy mi to vôbec neišlo a to som mal dost slabý notebook..
Teraz už mám nový PC no aj tak to na high dost dropuje a padajú FPSka
ale na YOUTUBE som videl video ---> https://www.youtube.com/watch?v=qaVNkegM2jQ a ide mu to bez dropov a lagov a to má ten istý procesor..
Niekde som čítal že GTA IV je len patch z konzole a optimalizacia je asi nulová,no ale na niektorých PC to ide bez sekania a podla mna by mi to mohlo nejak ísť ale zatial nejde,neviem kde je problém..
Zostava:Intel Pentium G3220 3.0GHz
4GB RAM 1333MHz DDR3
HDD 500GB
Asus GTX 750 Ti 2GB
Windows 8.1 64 bit
Už dávno som si kupil GTA IV no vtedy mi to vôbec neišlo a to som mal dost slabý notebook..
Teraz už mám nový PC no aj tak to na high dost dropuje a padajú FPSka
ale na YOUTUBE som videl video ---> https://www.youtube.com/watch?v=qaVNkegM2jQ a ide mu to bez dropov a lagov a to má ten istý procesor..
Niekde som čítal že GTA IV je len patch z konzole a optimalizacia je asi nulová,no ale na niektorých PC to ide bez sekania a podla mna by mi to mohlo nejak ísť ale zatial nejde,neviem kde je problém..
Zostava:Intel Pentium G3220 3.0GHz
4GB RAM 1333MHz DDR3
HDD 500GB
Asus GTX 750 Ti 2GB
Windows 8.1 64 bit
Re: GTA IV-prečo to seká ?
Možná by to spravil nějaký neoficialní patch, ale jak u to tak je GTA IV neni dobře optimalizovaný pro žadný pc...
My pc:
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
no ale kde by som taký patch našiel..
Tak procesor samozřejmě také rozhoduje, ale prioritní je grafická karta. GTA 4 je velmi špatně optimalizovaná, zkus nějaký prográmek, co před spuštěním hry utlumí činnost OS na minimum.
Myslíš napríklad game booster ?
Game booster nestahuj .. většinou nefunguje..
My pc:
GTA 4 se ti bude sekat i na silné sestavě .. Já mám docela slabý ntb , stáhl jsem si nějakej starší patch a jede mi to v pořádku :)
Ryzen 5 5600, RX 6600XT. 16GB 3200 Mhz
Upřímně koupil jsem si GTA IV a sekal se stejně jak na super low tag na ultra high.
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
-
IDVert3X
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 13:45, celkem upraveno 3 x.
Aha..no tak skusim stiahnuť aj ja starší patch a keď to nepomôže tak už kašlem nato..
A prosím vás vedeli by ste mi ešte z niečim pomôcť ?
Mam trrocha starší LCD monitor Acer,ma rozlisenie 1680x1080 a pri hrách na tom rozliseni a ultra detailoch je tam ta grafika nie moc pekná..napr. dam si warthunder dam na ultra a vidím že v dialke je to také fozmazane a tie textury sú spatne,proste je to nevykreslene..
Je to monitorom alebo niečím iným ? Je to VGA a grafiku mam nastavenú na kvalitu..
A prosím vás vedeli by ste mi ešte z niečim pomôcť ?
Mam trrocha starší LCD monitor Acer,ma rozlisenie 1680x1080 a pri hrách na tom rozliseni a ultra detailoch je tam ta grafika nie moc pekná..napr. dam si warthunder dam na ultra a vidím že v dialke je to také fozmazane a tie textury sú spatne,proste je to nevykreslene..
Je to monitorom alebo niečím iným ? Je to VGA a grafiku mam nastavenú na kvalitu..