Sent from SONY Xperia Z2 via Tapatalk
HP ProBook 6550b - Seknutí grafiky?
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: HP ProBook 6550b - Seknutí grafiky?
Poradíte mi nějakou dobrou chladící podložku? 
Tekuty dusik.
Ted vazne - obavam se ze tak dobra chladici podlozka aby stahla teplotu gpu o 50 stupnu neexistuje.
Ted vazne - obavam se ze tak dobra chladici podlozka aby stahla teplotu gpu o 50 stupnu neexistuje.
Ano, tak co mi radite abych PC zchladil?
Zdravím, tak jsem si na stránkách výrobce stáhl poměrně dost driveru (ne úplně vsechny) a nainstaloval jsem je do notebooku... Včera večer jsem spustil hru a hrál jsem asi 45 min. bez žádného zamrznutí.. Bylo možné že notebook neměl potřebné drivery a proto ta hra padala? Jinak běžela +- 40 fps, při větší načítání mapy nebo hráčů to padlo i pod 20 fps, ale to je v pohodě..
Jinak jsem měřil i teploty (viz. obrázek).. Co si o nich myslíte? Hlavně ohledně těch maximálních..
Díky Sent from SONY Xperia Z2 via Tapatalk
Jinak jsem měřil i teploty (viz. obrázek).. Co si o nich myslíte? Hlavně ohledně těch maximálních..
Díky Sent from SONY Xperia Z2 via Tapatalk
Chvíli to pozoruj, jestli se to nevrátí. Jinak to může být driverem, ale málokdy se to stává.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Dulezita je teplota GPU.
Kdyz prekroci urcitou hodnotu, bum. Casem je to cim dal horsi az se notebook nezapne.
Kdyz prekroci urcitou hodnotu, bum. Casem je to cim dal horsi az se notebook nezapne.
@adavyp Co se stává málo kdy? Že to může být drivery? Fakt jsem neměl dost nainstalovaných..
@petr22 jasný rozumím.. Ani nevím jaká ta teplota je GPU (z toho programu to je na prd vidět).. Máte nějaký lepší program?
Mohlo by pomoct vyčištění celého PC + nová teplovodivá pasta na čipy? Děkuji za odpověď, popřípadě nějaké nápady jak efektivně chladit PC..
@petr22 jasný rozumím.. Ani nevím jaká ta teplota je GPU (z toho programu to je na prd vidět).. Máte nějaký lepší program?
Mohlo by pomoct vyčištění celého PC + nová teplovodivá pasta na čipy? Děkuji za odpověď, popřípadě nějaké nápady jak efektivně chladit PC..
Vyčištění od prachu by tomu mohlo pomoct.
OBNOVUJI TOTO TÉMA...
Zkoušel jsem na PC znova hrát hry a problém přetrvává. Dnes se mi to seklo i během koukání na video v prohlížeči. Sekne se to, zhasne display a pak vyskočí okno (viz. příloha). Když jsem zkoušel hrát tak to někdy ani shodit do Windows nejde. Od té doby jsem na tom radši nehrál, ale teď se to stalo i při běžným používání.
Notebook dnes budu zkoušet celý vyčistit a koupil jsem si novou teplovodivou pastu. Mohlo by toto pomoct?
Prosím o radu.. :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Kvě 2015 11:24) ---
Jinak ještě zde přidávám aktuální teploty. Mám pouze zapnutý prohlížeč (5 oken).. :)
Co říkáte na teploty v klidu?
Zkoušel jsem na PC znova hrát hry a problém přetrvává. Dnes se mi to seklo i během koukání na video v prohlížeči. Sekne se to, zhasne display a pak vyskočí okno (viz. příloha). Když jsem zkoušel hrát tak to někdy ani shodit do Windows nejde. Od té doby jsem na tom radši nehrál, ale teď se to stalo i při běžným používání.
Notebook dnes budu zkoušet celý vyčistit a koupil jsem si novou teplovodivou pastu. Mohlo by toto pomoct?
Prosím o radu.. :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Kvě 2015 11:24) ---
Jinak ještě zde přidávám aktuální teploty. Mám pouze zapnutý prohlížeč (5 oken).. :)
Co říkáte na teploty v klidu?
Zkus to vyčistit. Teploty se mi nezdají.
Nicméně to může být i HW závada.
Nicméně to může být i HW závada.
Teploty se nezdají v jakém smyslu? :)
Že jsou vysoké, nebo že jsou v normálu? :)
Že jsou vysoké, nebo že jsou v normálu? :)
62 °C v klidu je podle mě vysoko (dle Aidy).
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek