Změna IRQ
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Změna IRQ
Zdravím, mám problém s IRQ v XP. Konkrétně s IRQ 9. Je na něm Grafická karta, zvuková karta a USB sloty.
Když se připojuji přes CDMA od Eurotelu tak je vše ok. Když se připojuji přes USB modem Ufona, tak to hlásí chybu s portem a přesrušením.
Dá se v XP nějak přeuspořádat IRQ?
Předem díky
Když se připojuji přes CDMA od Eurotelu tak je vše ok. Když se připojuji přes USB modem Ufona, tak to hlásí chybu s portem a přesrušením.
Dá se v XP nějak přeuspořádat IRQ?
Předem díky
Naposledy upravil(a) draxxx dne 26 pro 2007 16:35, celkem upraveno 1 x.
RE:
Dělá se to u mně v BIOSU-IRQ Resourse,on board device configuration...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
RE:
Vykašli se na Bios a odinstaluj modem(USB) a pak ho nainstaluj znova.Není přece možné ,aby ho win instaloval na stejnou IRQ i adresu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Re: RE:
Tech reinstalcí bylo.... stále to hlásí že port je používán jinou aplikací.
Resp. štve mně to USB, že je na stejném IRQ jako grafika a acpi.
Zkusím hodit Cd rom a HDD na jednu kšandu, tím se snad jedno IRQ ušetří.
Sere mně, že ve Win XP to nejde nějak ošéfovat.
Resp. štve mně to USB, že je na stejném IRQ jako grafika a acpi.
Zkusím hodit Cd rom a HDD na jednu kšandu, tím se snad jedno IRQ ušetří.
Sere mně, že ve Win XP to nejde nějak ošéfovat.
RE:
Na foto toho máš nějak málo, co máš za MB?Já tam mám toto:
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek