Dik a preji pekne Vanoce a svele fungujici pocitac
problemy s FP
Moderátoři: Pic, Mods_senior
problemy s FP
Mam takovy problem s Flash playerem,v prohlizeci,IM bezi bez problemu,ale dnes jsme zjistil,ze nemuzu spustit shockwawe flash objekty(happy tree friends) normalne ve Voknech.Tak jsem ho chtel najit,nasel jsem slozku macro v system32,ale tam jsou jen exe na help a update,tak jsme je spustil-chteli se updejtovat na novou verzi-fajn,ale jakmile se to stahlo,chvili nic a pak to skoncilo.Tim jsme predpokladal,ze se to nainstalovalo,jenze spustit mi to stale neslo.Tak jsme zkusil insatlacku nenjnovejsi i starsi a nic,ve spravci uloh stale bezi,zabira 3MB pameti,ale CPU zadne,prostze se jen tak flaka,zkousel sjem cisteni reg apod,ale nic.Nevite co s tim?
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
Já na přehlávání swf používám Media Player Classic – http://www.slunecnice.cz/sw/media-playe ... /#desc-txt
- melior
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
stahni si Flash player uninstaller tady:
http://www.adobe.com/support/flashplaye ... ninstaller
potom si nainstaluj posledni flash player ze stranek adobe.
http://www.adobe.com/support/flashplaye ... ninstaller
potom si nainstaluj posledni flash player ze stranek adobe.
Tak sjme tu zkusil,zezacatku to vypadalo nadejne,ale odinstalace se sekla na souboru flashplayer.xpt,nezbylo mi nic jineho ,nez odinstalator ukoncit nasilne,pote uz mi i odinstalator dela to same jako instalator a updater.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
zao píše:co to skusit v nouzovým režimu??
mozna byste mi mohli jeste pomoct s jednim obdobnym problemem.Nainstaloval jsem si nedavno nejnovejsi verzi QuickTime playeru.Kdyz rovnou spustim nejaky video,tak noproblem,ale jakmile spoustim samotny program pres exe,tak dlouho se spousti(to uz delalo i po instalaci v nastaveni),nenalouduje se uvdn okynko a jakmile kliknu na menu,totalni zasek.Preinstalaci jsem uz zkousel,probehne bez problemu,ale beze zmeny,v nouzovem rezimu to hlasi ,ze neni k dispozici Windows instaler,takze tam s tim nic nenadelam?
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
Tak jsem vcera zjistil,ze veskere instalacky ,tykajici se programu pro prehrani videi a hudby, maji nyni problem s instalaci a delaji vyse uvedene neplechy.Coz me docela zarazilo,ponevadz nvm cim to muze byt zpusobene.Ale je to pro me signal,ze jakmile vyjdou XP SP3,ihned si je obstaram a pojede se instalace nanovo.Kdyby jste nekdo mel tuseni,co to muze zpusobovat,tak se samozrejme rad poucim. 
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek