Jaký windows vám vyhovuje ?
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Jaký windows vám vyhovuje ?
:DDDDD
V takových případech se zvolí : Jiný
V takových případech se zvolí : Jiný
W8 a W8.1 je něco úplně jinýho.
Ono tam toho chybi vic mnohem vic, dokonce bych rekl ze 2/3 verzi Windows tam nejsou.
Abych to rychle vysvětlil ,pokud vím je možnost zatrhnout políčko "JINÝ" ,nevidím důvod proč psát dalších x verzí. (Max. odpovědí je 10)
To jde na jakémkoli OS, i na XP:vlkosek píše:7 se mi ted hodně líbí - zejména funce ovládání hlasitosti každého programu zvlášť..jiné vychytávky steně neznám![]()
Indie Volume 1.2 - umožňující individuální nastavení zvukového výstupu (hlasitost, balance, potlačení zvuku) pro jednotlivé aplikace.zip
Zatím mi stačí XP, až budu kvůli novému železu potřebovat (až nebude uměle tím blbem Singerem podhodnocena koruna), přejdu na Win 7, s největší pravděpodobností už 64bit, na hodinkách mi stačí Android a jestli pořídím nějaký tablet, tak Win 10 a nejraději bych dualboot s Androidem, nebo aspoň jeho emulaci. Na Sam Coupé a v emulátoru Sam Coupé na PC používám svůj vlastní OS, Explosion ...
Z XP na 7, to je z louže pod okap. Nerozumím, proč má každej takovej problém s W8.1. U 8iček to docela chápu, ale mezi 8.1 a 7 už (zejména v ovládání) není prakticky rozdíl.
Windows 7, protože jsem se nesetkal s osmičkami, ale budu uvažovat o přestupu na desítky, až vyjdou.
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
Windows 8.1 jsou výborné ,ale každý má to co chce a co mu vyhovuje .. .
Jak sleduji, tak ani nejde o nějakou anketu, ale především si "pokecat" a prezentovat svůj názor.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Však by to stejně bylo k ničemu. Co je komu po tom, jaký systém používám. Ale přece jenom, když už jsme teda na tom diskuzním fóru, čekal bych, že je v plánu o systémech diskutovat.
A tohle je přesně ta věta, která většinou diskuzi ukončí. O co ti teda jde?Windows 8.1 jsou výborné ,ale každý má to co chce a co mu vyhovuje .. .
Když už já a ostatní děláme strašný OT poprosil bych moderátora o smazání OT.
Po pravdě si myslím, že až přejdu z Win XP pod Win 7, že si pohorším, ale co nadělám, když budu nucený přejít na 64bit OS. Spousta věcí budu muset na Win 7 znovu poštělovat a něco možná ani nepůjde. Přesvědčil jsem se o tom třeba na Firefoxu 30+CZ, když jsem se ho pokoušel dát do podobného stavu jako mám vyštělovaný Firefox 3.6.28+CZ.Babis píše:Z XP na 7, to je z louže pod okap.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek