Dobrý deň chcel by som poradiť ohľadom výberu smartfonu mám 3 typi Samsung Galaxy S3 Neo, Asus ZenFone 5, Honor 3c.
a neviem ktorý z nich si mám vybrať. Viem niesú to najlepsie smartfony ale hranica je tych 200€. Prípadne ak je niečo lepšie do tej sumi (ja neverím že je ale ).
A co nějaký tel s Windows phone? Jsou celkem svižné. Největší utrpení je pomalý a zasekany android. Jestli trvas na androidu, tak nexus 4, možná už klesl i nexus 5
dostal som za úlohu vybrať notebook, ale keďže sa v notebookoch veľmi neorientujem, radšej som si prišiel po radu sem.
notebook bude používaný na bežnú kancelársku prácu ( office, word, teams, účtovníctvo ... ) žiadne hranie ani trénovanie...
Poslední příspěvek
Ďakujem za všetky odpovede.
Pozrel som na ten hp-market a vybral som HP EliteBook 860 G11 (9G142ET#BCM). Všetky tie notebooky mi prídu viac menej aj tak rovnaké
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.