Zdravím
Budu kupovat hru pro bratra a chcu mu jí darovat až bude mít lepší ntb a moje otazka zni jak to přesně funguje ano vim že budu mít možnosti zaslat gift na mail ale já bych rád ten gif uchoval jako v inentaři.Dostal jsem jednou také ke hře steam gift do inventaře a rad bych ho nejlepe v takové formě jestli je to možné takto
Jak funguje darovaní hry přes steam
Moderátoři: beather, Mods_senior
Jak funguje darovaní hry přes steam
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Re: Jak funguje darovaní hry přes steam
Při nákupu zvolíš, že hra není pro tebe, ale dárek a z možností vybereš přidání do inventáře
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Jak funguje darovaní hry přes steam
díky moc
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek