jak zakázat automatické spouštění CD/DVD v XP
Moderátoři: Pic, Mods_senior
- LordX
- Level 1.5

- Kontaktovat uživatele:
jak zakázat automatické spouštění CD/DVD v XP
pls poraďte
1. způsob
Autorun zakaž v registrech, v klíči HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdrom a nastav hodnotu Autorun na 0 (zakázáno).
2. způsob
a) vyhledej soubor gpedit.msc v c:\WINDOWS\system32\ a poklepej na něj
b) v levé části panelu rozbal složku Konfigurace počítače - Šablony pro správu. Klepni na složku Systém. V pravém panelu poklepej na položku Vypnout automatické přehrávání, zvol Zakázáno, klepni na OK a restartuj počítač.
Autorun zakaž v registrech, v klíči HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdrom a nastav hodnotu Autorun na 0 (zakázáno).
2. způsob
a) vyhledej soubor gpedit.msc v c:\WINDOWS\system32\ a poklepej na něj
b) v levé části panelu rozbal složku Konfigurace počítače - Šablony pro správu. Klepni na složku Systém. V pravém panelu poklepej na položku Vypnout automatické přehrávání, zvol Zakázáno, klepni na OK a restartuj počítač.
- Baron Prášil
- Master Level 7

Ten gpedit ovšem jde jen v XP Pro v Home ne/mám ten dojem/.Já jsem to měl vypnutý taky přes Šablony a snad těch pár vteřin navíc není zase taková hrůza
Tedy pokud to nechceš častěji měnit.Jinak v Home použít ten dotaz na výběr akce.Ikdyž to je vlastně takový poloviční řešení neboť se nespustí obsah,ale zase se spustí onen výběr akce.
On nevím,ale já to měl vždycky.Tebe to neobtěžuje?Např.něco dělám a hodím si do mechaniky Cd co potřebuji později a hop je tam...Navíc když načítá tak to někdy trvá/ikdyž teď s dvojjádrem je to jiný/Nevím,mě se lépe pracuje takhle.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek