Mám problém se svým novým PC, na kterých mám nainstalované originální Visty. Když spustím Call of Duty 2 (singleplayer nebo multiplayer) hra jede nesekaně, bez problému, ale poté se z nenadání zasekne a nezbývá mi nic jiného, než restartovat PC. Po restartu mi OS nabízí možnost spustit v nouzovém režimu (pro jistotu tuto informaci uvádím).
Ovladače grafiky mám nejnovější, zvuku také, DirectX jsem zkoušel 9 i 10. Možnost spustit hru v režimu kompatibility (Win XP) také nepomohl. Děkuji za radu. Sestava je v mém podpisu.
Naposledy upravil(a) FireTight dne 26 bře 2008 19:26, celkem upraveno 1 x.
Ctrl + Alt + Delete
Taky nic? Zkus poté reinstal hry!
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
Anonym píše:Ctrl + Alt + Delete
Taky nic? Zkus poté reinstal hry!
no nvm, ale ta hra vypaá, že si fakt dělá co chce, protože teď jsem hrál 1,5 hodiny a ani jeden zásek... Zkusaím pak ten Ctrl + Alt + Delete. Díky za radu
CTRL + ALT + DELETE = Správce úloh v systému Windows (pak dole máš ukončit úlohu = označ CoD2 a klikni na to!)!
ALT + F4 = Vypnutí aplikace (zkrátka zavření toho okna) = nefunguje vždy!
ALT + TAB = Přepnutí do jiné aplikace (do jiného okna) !
CTRL + ALT + DELETE = Správce úloh v systému Windows (pak dole máš ukončit úlohu = označ CoD2 a klikni na to!)!
ALT + F4 = Vypnutí aplikace (zkrátka zavření toho okna) = nefunguje vždy!
ALT + TAB = Přepnutí do jiné aplikace (do jiného okna) !
Anonym píše:CoD2 - máš originálku nebo to je s crackem?
originál
Btw překvapující novinky - single jede v pohodě, dokonce i při stříhání dem v mp to jede v pohodě, na pubu to jede v pohodě, jen při zápase to prostě a jednoduše padá... :X
Dobrý den
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Ahoj dostal jsem Seagate Backup plus hub a nevím jak ho zprovoznit. Stáhnul jsem si Seagate Dashboard a ten ho nenajde. Ani Windows ho nevidí a správce disků taky ne. Ve správě zařízení to napsalo: Neznáme zařízení USB ( nastavení adresy se...
Poslední příspěvek
HDD je napojený přímo do PC. Tak by měl fungovat ne? Pokud nebude kaput. Jinak až přijdu z práce tak to zkusím dát tam jiný.