Jak odstranit sp2
Moderátoři: Pic, Mods_senior
- CrasherKill
- Level 5

Hm tak díky.Já to vyzkouším a kdyžtak dám vědět.Díky
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- melior
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
SP2 nainstalovany jako soucast instalace (integrovana) nelze odebrat
MS XML core services sou nejake knihovny pro praci a parsovani xml v systemu.
napr v event logu se tim parsuje zaznam
pouziva se to jako soucast office, takze mozna proto tam je. odebranim toho msxml core services nic nezkazis, ale mozna bude opravdu potreba nainstalovat t znovu
msxml 60 jsou pro vista i ixp, imho i pro win 2000 pokud mas potrebny sluzby a spcka.
jinak podle mne to neni service packem jako takovym, spis bych tipnul ze ma nejakyho vira nebo tak...
pokuds instaloval service pack 2 na existujici system je mozne ze se ti neco dodrbalo pri instalaci a proto ho ani nevidis v pridat odebrat programy
najdi si Windows Installer Cleanup Utility a nejaky CC cleaner... zkus jestli pripadne nepujde odebrat timto
MS XML core services sou nejake knihovny pro praci a parsovani xml v systemu.
napr v event logu se tim parsuje zaznam
pouziva se to jako soucast office, takze mozna proto tam je. odebranim toho msxml core services nic nezkazis, ale mozna bude opravdu potreba nainstalovat t znovu
msxml 60 jsou pro vista i ixp, imho i pro win 2000 pokud mas potrebny sluzby a spcka.
jinak podle mne to neni service packem jako takovym, spis bych tipnul ze ma nejakyho vira nebo tak...
pokuds instaloval service pack 2 na existujici system je mozne ze se ti neco dodrbalo pri instalaci a proto ho ani nevidis v pridat odebrat programy
najdi si Windows Installer Cleanup Utility a nejaky CC cleaner... zkus jestli pripadne nepujde odebrat timto
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek