Kromě toho, ta tvoje rada, taky není zrovna 2x přínosná. Tazatel píše, že by si zahrál něco jako BF a ty mu napíšeš, aby si zahrál BF2.
Tip na Multiplayer hry
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Tip na Multiplayer hry
No jo šašku, jako kdybych nečekal, že se zrovna ty ozveš
Kromě toho, ta tvoje rada, taky není zrovna 2x přínosná. Tazatel píše, že by si zahrál něco jako BF a ty mu napíšeš, aby si zahrál BF2.
BF2 je docela podobný BF no.. jediný co tomu tazatel vytknul je že je to placený..
a ještě jsem napsal další.. ale toho jsi si očividně nevšimnul
No Bulánky bych k BF nepřirovnával, nicméně z free her není moc na výběr (tedy kromě těch klasických, starších).
edit: Tak samozřejmě platí se dnes a většinu věcí, i za některé lepší hry
edit: Tak samozřejmě platí se dnes a většinu věcí, i za některé lepší hry
Ne, že to je podobný, BF 2 je BF, takže rada k ničemu. Všimnul, napsal jsi COD stejně jako já o několik příspěvků výš. GratulujuWinDroid píše:BF2 je docela podobný BF no.. jediný co tomu tazatel vytknul je že je to placený..
Bulánky k BF nepřirovnávám, jenom poukazuju na to, že na starý mašině moc na výběr nemá.
Edit.: + byl nedávno akce na steamu, za 50,- sis mohl pořídit mp hru na úrovni. To snad zas není tolik.
Naposledy upravil(a) Babis dne 08 led 2015 15:47, celkem upraveno 1 x.
Zbytečně se tu hádáš jako malé díte ...
Zvláštní, že vždycky jenom v příspěvcích, ve kterejch figuruješ ty. Čím to asi bude.. Kromě toho, já se tady nehádám, jenom odpovídám na tvoje zaostalý argumenty.
Tak logicky pokud chce tazatel něco podobného BF, tak BF 2 je mu k ničemu... Ale to je jedno, samozřejmě HW není extra na nějaký pecky, ale i starší hry stojej za řeč (tedy ve stejném směru jako BF).
edit: A tipuju že za chvíli bude následovat promazání
edit: A tipuju že za chvíli bude následovat promazání
Díky všem za rady, když tak můžete ještě navrhnout nějákou střílečku podobnou battlefieldu
Nemusí mu to bejt k ničemu, třeba myslel že to nerozjede..
ještě Warface je dobrá hra..
ještě Warface je dobrá hra..
JJ to jsem hrál, ale nejsem si jistý jestli to brácha utáhne s tou grafikou...
To si taky nejsem jistej, ale grafika co to rozjede stojí 500kč..
- satik
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Zkuste QuakeLive, je to předělaný starý klasický Quake3 s vylepšenou grafikou, na Steamu je zdarma a běží i na šlapacím kole :)
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index