Tak jsem ten tes udělal a během testu se mi asi 15x, mozna víckrat ale nebylo to asi víckrat jak 20x tabulka kde každá z nich měla stejný Access violation at adress ( je to podtržené červeně) ale ta Read of address byla pokaždé jíná. Jinak test probíhal bez nějaké činnosti na PC nechal sem jen zaplej prohlížeč a ten program a těd jdu nastavit to AHCI
AHCI nastaveny zadnej rozdíl nevidim akorat se po zapnutí pc instalovali ovladače
hele co to má bejt ten temp3 ? to je normální ta teplota ?
Přílohy
Was is das ?
Naposledy upravil(a) schwarzenegger dne 07 led 2015 06:58, celkem upraveno 1 x.
ZK - ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II
CPU - AMD Ryzen 7 5800x3D
Chladič - GELID Solutions Glacier Black
GPU - MSI RTX 3090 Suprime X
RAM - Kingston Fury Renegade RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3600 CL16
Zdroj - EVGA 850 GA, GOLD 80+
HDD - Seagate SV35 - 1TB
NVMe disk - Kingston KC3000 NVMe 1TB
CASE - Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black
Monitor - BenQ G2420HDBL
TMPIN3 bude nezapojený vstup Super I/O čipu (není k němu připojen teplotní snímač), tedy zobrazuje nepravdivou hodnotu.
Co se týká AHCI, na oko nic nepoznáš, diskové operace jsou ale díky NCQ o něco rychlejší.
Těch 13 sektorů s časem nad 500ms, to není moc dobré. A těch 77 od 150ms do 500ms taky nic moc.
Ten disk má nějaký problém při čtení.
Co se týká těch vyjímek, aplikace nebyla napsaná pro W8.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Ok dobře je ještě neco co bych mohl udělat pro zjistění jestli je HDD už v pr.... ? pro jistotu jsem jeste otestoval ramky memtestem bo sem tady neco procet a mohli by to taky delat ale test dopadl v pohode, bez errorů po 8 hodinách testování.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Led 2015 11:36) ---
Nastavil sem FarCry 4 na strední a nedělá to skoro vůbec ale kdyz to mam na tech vysokej tak kdyz je vse nacetle tak se nic nesaka atd jenom kdyz jdu do delsi vzdalenosti a zacne se zobrazovat další lokace nebo jak to nazvat melo by mi to je na vysoky normalne ne ?
Přílohy
ZK - ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II
CPU - AMD Ryzen 7 5800x3D
Chladič - GELID Solutions Glacier Black
GPU - MSI RTX 3090 Suprime X
RAM - Kingston Fury Renegade RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3600 CL16
Zdroj - EVGA 850 GA, GOLD 80+
HDD - Seagate SV35 - 1TB
NVMe disk - Kingston KC3000 NVMe 1TB
CASE - Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black
Monitor - BenQ G2420HDBL
Pokud se to stává ve chvíli, kdy jsou z disku načítána data, může to být tím.
Ten disk v naprostém pořádku není. Jestli je to ale příčina tvých potíží při hraní, to si opravdu netroufám říci.
Každopádně dobré SSD ti počítač silně zrychlí, HDD je vždy nejslabší článek v počítači (po rychlostní stránce).
Nejslabší článek tedy většinou bývá spíše uživatel, ale ten není v počítači (nemá-li právě zasunutou hlavu v case).
Šetři na SSDéčko, ať máš pořádný dělo. Ten disk stejně půjde do háje.
Taky kontroluj teploty při hře. (CPUID Hardware Monitor, Open Hardware Monitor).
Pamětí GK to neni určitě, na 840m jedu v hd na max ale stíny low a mám 840m 2gb, operační pamětí to může být (ram) ale jen v nějakých scénách kde je to náročný, já si myslím že to bude tím hdd
procesor taky neni buhví jakej ale na tuhle hru by měl stačit
V Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí->Protokoly systému Windows->klik pravým myšítkem na protokol Systém,
vybrat Uložit všechny události jako, uložit jako .evtx soubor a upnout na http://www.leteckaposta.cz
Ahoj všem, měl bych na vás otázku ohledně sestavy PC.( neříkám že je to výstřel moderní techniky) Pořídil jsem si repasovaný PC HP Z2 Tower G4 Workstation ( konfigurace viz obrázek) a k tomu sehnal od známého půjčil kartu kterou původně měl...
Poslední příspěvek
A jde vubec porovnavat score z ruznych testu? Jeden je Steel Nomad a druhy Steel Nomad Lite .
Zdravím potřeboval bych poradit , mám už složené nové PC a po zapnutí se pomalu načítá win 11 pro (předchozí win 10 pro 12sec ) . ? Mám vše vyplé po startu co by mohlo brzdit start i nastavení napájení . Napadá někoho co by mi pomohlo ? Není třeba...
Poslední příspěvek
Dal jsem požadavek Alze ať vše aktualizují , jestli to udělali je otázka
ALZA
Ventilátory budou osazeny dokoupenými . Firmware SSD nechám updatovat.
Před testy se aktualizují ovladače a nastavuje se maximální stabilní frekvence RAM