NVIDIA GeForce GTX 750 Ti - rozlišení obrazovky
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
-
Martin12222
- nováček
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti - rozlišení obrazovky
Mám novou grafickou kartu nVidia GeForce GTX 750 Ti (2 GB) od GIGABYTE.
Vše jde v pořádku, ovladače jsou nainstalovány, jen mám menší problém s rozlišením.
Mám monitor ASUS VW191s (1440x900 bodů) a když chci změnit rozlišení na 1440x900, jak jsem tomu měl
minule, tak když dám ve Windows Rozlišení obrazovky, nemám tam rozlišení 1440x900...
A ostatní rozlišení k tomuhle monitoru moc nepasují, tudíž bych se rád zeptal, jestli nevíte, jak bych
si mohl nastavit rozlišení monitoru zpátky na 1440x900. Děkuji
Vše jde v pořádku, ovladače jsou nainstalovány, jen mám menší problém s rozlišením.
Mám monitor ASUS VW191s (1440x900 bodů) a když chci změnit rozlišení na 1440x900, jak jsem tomu měl
minule, tak když dám ve Windows Rozlišení obrazovky, nemám tam rozlišení 1440x900...
A ostatní rozlišení k tomuhle monitoru moc nepasují, tudíž bych se rád zeptal, jestli nevíte, jak bych
si mohl nastavit rozlišení monitoru zpátky na 1440x900. Děkuji
Re: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti - rozlišení obrazovky
Máš nejnovější ovladače? Zde máš odkaz http://www.geforce.com/drivers/results/80913
Zkus ještě jít do nVidia Control Panelu a rozlišení změnit tam

Zkus ještě jít do nVidia Control Panelu a rozlišení změnit tam

-
Martin12222
- nováček
Ano.. ovladače mám aktuální a když jsem se díval do nVidia Control Panel, tak tam také nic nebylo.
Dokonce jsem zkoušel vytvořit vlastní rozlišení s pixely 1440x900, ale nevěděl jsem, jak to tam vše správně nastavit,
aby to fungovalo jako minule.. Proto stále doufám, že existuje nějaké jiné řešení.
Monitor je připojen k počítači pomocí DVI-I konektoru, na který je napojen VGA kabel monitoru.
Dokonce jsem zkoušel vytvořit vlastní rozlišení s pixely 1440x900, ale nevěděl jsem, jak to tam vše správně nastavit,
aby to fungovalo jako minule.. Proto stále doufám, že existuje nějaké jiné řešení.
Monitor je připojen k počítači pomocí DVI-I konektoru, na který je napojen VGA kabel monitoru.
Zkus ještě v nastavení rozlišení kliknout na Rozpoznat. Nic jiného mě už nenapadá.
-
Martin12222
- nováček
Stále nic.. Nemůže to být typem připojení k počítači? A nebo bych si měl pořídit nový monitor, když už bych nemohl používat rozlišení 1440x900?
Je už v základu nebo použij upravit.
-
Martin12222
- nováček
To tam právě nemám:
A nevíte, jak bych měl manuálně tohle rozlišení vytvořit? Tak, aby vše fungovalo, tak jak má?
Při vytváření vlastního rozlišení dám pixely na 1440x900, ale obraz se pouze zdeformuje a vůbec nepasuje k mému monitoru.
Někdy mi to dokonce píše, že tohle rozlišení není monitorem podporováno, při tom mám stále stejný monitor..
Díky za odpověď
Při vytváření vlastního rozlišení dám pixely na 1440x900, ale obraz se pouze zdeformuje a vůbec nepasuje k mému monitoru.
Někdy mi to dokonce píše, že tohle rozlišení není monitorem podporováno, při tom mám stále stejný monitor..
Díky za odpověď
Co se stane,když sjedeš tím posuvníken dolů?(rozlišení)
Analogový monitor to nemá psát. Má to psát model monitoru. Zkontroluj, že je správně zapojený kabel nebo zkus jiný.
-
Martin12222
- nováček
Když sjedu dolů, tak tam mám ostatní menší rozlišení, ale ne 1440x900.. Kabel mám napojený na DVI-I konektor a ten jsem připojil do počítače.
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Doporučil bych nainstalovat ovladač monitoru. Dále bych vyzkoušel starší verzi ovladače grafiky, nejspíš dodaný na CD s grafikou.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Nepoužíváš náhodou nějakou redukci DVI - VGA?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 7631 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vítek Pokorný
-
- 1 Odpovědi