Padání z důvodu zdroje?
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Padání z důvodu zdroje?
Dobrý den, měl bych takový problém, že se mi občas zasekne PC a to ho mám skoro nový. Myslel jsem si že to bude starým HDD, ale ten jsem vyměnil za nový SSD a stále padá. všechny aktualizace jsou naistalovány drivery atd.. Viry tam nemám vše prověřeno nejlepším nortonem.
Může to být zdrojem?
moje sestava:
Základovka Asus M5A97 LE R2.0
DDR 1600 8GB
cpu AMD FX 6350 6 core black edition socket am3+ 3,9 GHz 125W
SSD 512 crucial mx 100 512 GB
Grafika: nvidia Nvidia GT440 1GB ddr3
Zdroj mám starý 2 roky 500W
Windows 7
dělá mi to ale pouze v tomto windowsu takže nevím a už jsem to aspon 6x přeinstaloval
... proč se mi to občas sekne nechápu. Nejstarší je tam ta grafika (4 roky) jinak vše ostatní nemá ani rok.
Může to být zdrojem?
moje sestava:
Základovka Asus M5A97 LE R2.0
DDR 1600 8GB
cpu AMD FX 6350 6 core black edition socket am3+ 3,9 GHz 125W
SSD 512 crucial mx 100 512 GB
Grafika: nvidia Nvidia GT440 1GB ddr3
Zdroj mám starý 2 roky 500W
Windows 7
dělá mi to ale pouze v tomto windowsu takže nevím a už jsem to aspon 6x přeinstaloval
... proč se mi to občas sekne nechápu. Nejstarší je tam ta grafika (4 roky) jinak vše ostatní nemá ani rok.
-
guest
Re: Padání z důvodu zdroje?
Zdrojem ne. Při jaké činnosti se to zasekne, na jak dlouho, jaké jsou teploty?
sekne se mi to většinou při hraní hry fifa manager 12 a taky někdy jak stahuju a hraju.
je to fakt divné když SSD disk zvládne obojí
sekne se to na trvalo prostě se to zasekne a musím to restartovat teploty jsem nezměřil nevím jak
je to fakt divné když SSD disk zvládne obojí
sekne se to na trvalo prostě se to zasekne a musím to restartovat teploty jsem nezměřil nevím jak
jak změřit teploty?
-
guest
Až budeš hrát a bude se to sekat, tak použij HW-monitor a pak sem dej do přílohy screen.
http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
Hwmonitor zapnout před zátěží a po nějaké chvilce v zátěži (nesmí se PC zaseknout) se podívat na plochu. Udělej screen z CELÉHO programu.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
no dobře to udělám ale jak nastavím pc tak aby se nepřehříval a nechápu co se mi může přehřívat SSD disk? to je podle mě blbost
Přehřát se ti může skoro cokoliv.
Sestava v profilu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek