Mám menší problém, když hraji AC: Black Flag a jdu např. normálně po městě (aji když prší) tak se mi to seká jen velmi (opravdu velmi) málo. Bohužel potom přijde na bitvy na moři a když např. ničím loď a ona se potápí tak jsou pády FPS neskutečné. Celkem se bojím až dostanu AC: Unity na Vánoce co budu dělat když se mi to bude sekat (tedy pokud jestli ) a zážitek z hraní prostě nebude. Poslední dobou se zabývám zrychlení PC: mažu nepotřebné soubory, pokouším se zničit každý vir už tvz. ,,u dveří,,. Bohužel počítač je pořád na stejné úrovni...
A co po nás jako vlastně chceš ? Nějak jsem to z dotazu nepochopil .Nejsme jasnovidci,takže nevíme jakou máš sestavu (grafiku,procesor).Bez toho nemůžem nic hádat.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Chtěl bych nějakou radu na zvýšení FPS.
Mám: Windows 7 Home Premium 64bitový
Procesor: AMD FX(tm)-8320 Eight Core Processor (8CPUs) - 3.5GHz
Paměť: 8192MB RAM
Grafická karta: (To nevím přesně) AMD Radeon HD 7800 Series
Sestavu máš vcelku v pohodě.Tam by to hardwarově mělo stíhat.Zkusil bych možná povypínat běžící procesy po stratu přes MSconfig ,vyčistit registry programem CCleaner a stáhnout nejnovější ovladače. Ovšem i tak je možnost,že se to bude sekat.S touhle hrou jsem zápasil loni,kdy jsem synovi vyzkoušel tři grafické karty aby se mu to nesekalo a stejně to moc nepomohlo.Zajímavé bylo,že při výměně Radeonu HD7770 za GTX 560 se hra sekala ještě víc a to přitom ta GeForce je výkonější grafika.Nakonec tam má R7 260X (výkonově podobná s Radeonem HD 7850) a s ní to jede jakž takž,ale záseky tam jsou.Hra bude asi špatně optimalizovaná,protože nijak nepomáhá ani snižování detailů.S Unity uvidíme.Tam dokonce R7 260X ani nesplňuje minimální požadavky.Stejně jako Radeony řady 7800.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
A ještě prosím jedna otázka. Rozjedu AC: Unity? Nevím jestli má cenu si to kupovat když se to bude sekat, kdyby se to mírně sekalo tak ok, ale pokud moc tak sem zbytečně vyhodil peníze oknem :/.
Hele v AC IV si trochu pohraj s nastavením a vypni např. volumetrickou mlhu nebo antialiasing apod. seká se to právě kvůli tomu kouři z děl. Taky jsem to tak měl, jak jsem říkal stačí si pohrát v nastavení. A Unity není jistý, protože se to většině seká kvůli špatně optimalizaci a Ubisoft prej pracuje na opravě.
CASE: NZXT Source 340 Razer Edition
MB: MSI MPG X570 GAMING EDGE
CPU: AMD Ryzen 5 3600 - Be quiet! Dark Rock 4
RAM: HyperX Predator 16GB DDR4 3333 MHz (Dual)
GPU: MSI RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO - Samsung C24FG73 - QLED 24" 144Hz
PSU: Seasonic SS-620GM2 Evo
SSD: Samsung SSD 970 EVO, M.2 - 500GB, Samsung SSD 850 EVO - 250GB
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB
SW: Windows 10 Pro 64-bit
Koukal sem na HW nároky a grafiku mám ji teda horší no. Ale slyšel jsem, že ty HW nároky jsou přehnaný. Unity si chci kupovat až na Vánoce z toho důvodu, aby to stačili patchnout a nějak spravit chyby, co jsem zatím viděl nějaké videa, tak se můžete propadnout do textury, občani se chovají jako strážníci apod.. Na Unity pracoval nový tým a myslím že to je na ně dobré :). Unity si asi koupím a kouknu se jestli to ten můj počítač utáhne když ne tak si možná koupím novou GK a stím přichází ještě jedna otázka: Když si vyměním GK AMD smaže se mi účet na kterém mám body za hraní apod.?
Většina těch bugů byla už opravena prvním a druhým patchem. Teď jsou tam asi největší problémy s připojováním do coop režimu, fps dropy, atd. A ne nesmaže :)
CASE: NZXT Source 340 Razer Edition
MB: MSI MPG X570 GAMING EDGE
CPU: AMD Ryzen 5 3600 - Be quiet! Dark Rock 4
RAM: HyperX Predator 16GB DDR4 3333 MHz (Dual)
GPU: MSI RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO - Samsung C24FG73 - QLED 24" 144Hz
PSU: Seasonic SS-620GM2 Evo
SSD: Samsung SSD 970 EVO, M.2 - 500GB, Samsung SSD 850 EVO - 250GB
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB
SW: Windows 10 Pro 64-bit
Zdravím, pred rokom som poskladal nový PC, a probližne pol roka mám problémy s prehliadačom. Predtým som mal Brave, a teraz Edge. Problém sa objavuje pri oboch, nieje to pravidelne tak 2-3krát denne. Vymenil som RAM-ky ale nepomohlo. Teraz mám 64GB...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.