Dobrý den, s velkým úsilím jsem dostal na NTB Asus EeePC 101CH windows XP Pro SP3, čímž sice došlo k velkému zrychlení chodu (oproti původním Win 7) ale nedaří se mi sehnat ovladače viz. přiložená Screen.
Tím síťovým adaptérem je myšlena Wifi? Ta mě štve asi ze všeho nejvíc, že nefunguje. Ani licencovaný Driver Booster 2,0 nepomohl. Někdo nějaké rady? Předem moc děkuji za pomoc
No tak to jsi expert. Tenhle notebook se nikdy s XP neprodaval, takze Asus nemel duvod pro ne tvorit ovladace. Budes muset vyzkouset ovladace z jineho netbooku, ktery je tomu tvemu nejvice podobny.
Co je to za WiFi adaptér? Je to napsané buď na výrobním štítku nebo to zjisti podle ID hardwaru ve Správci zařízení.
Jinak z osobní zkušenosti ti mohu říci, že kdybys tam býval hodil čisté Windows 7, byl by OS ještě rychlejší.
S předinstalovanou verzí je to samozřejmě hrůza. Vzhledem k tomu, že se to dá použít pouze jako luxusní kalkulačka, je to ale dostačující.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Instalovat XP je podstatne mensi silenost nez Ubuntu - jak myslis ze by Ubuntu na tom hardware fungovalo, az by se to po tech cca 10 minutach nabootovalo? Kdyz uz bych tam mel davat linux, tak tam nebudu davat tu na hardware nejnarocnejsi distribuci co existuje, vzdyt je to netbook.
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 (nedávam konkrétny VID - len príklad, X je...