Zdravim, stahl sem si liveCD OS a muj dotaz zni: Je mozne spustit liveCD z HDD(obsah souboru iso zkopiruju na disk misto toho abych jej vypalil na nejake cd/dvd kterym bych pote bootoval). Predem diky za odpovedi
Taky si myslim, podpora instalace na HDD tam musí být zvlášť uvedena a i tak se asi musí stáhnout jiná verze-instalační. Tak to vidim já. Ačkoli nedávno byla v časopise Computer nějaká distribuce linuxu která se tě při nabootování z live CD zeptala jestli chceš instalovat nebo jenom spustit live.
Nevím proč tohle přesně potřebuješ, ale asi by jsi tohle mohl vyřešit pomocí Virtuálního PC - v něm připojit LiveCD (coby .iso file na disku) jako CD-ROM a nabootovat
Rimmer píše:Nevím proč tohle přesně potřebuješ, ale asi by jsi tohle mohl vyřešit pomocí Virtuálního PC - v něm připojit LiveCD (coby .iso file na disku) jako CD-ROM a nabootovat
Jen pozor na compatibilitu mezi LiveCD a Virtualnim PC - stalo se mi, že mi Ms Virtual PC s Linuxem nefungoval. Potom by byla alternativa např. VMware, ten je ale už placený :-S
pri instalaci Microsoft Virtual PC mi to vyhodilo hlasku ze nepodporuje muj OS (XP Home) v instalaci se da ale pokracovat tak se ptam jestli to pod tema Xpckama pojede