Obnova OS
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Obnova OS
Zdravím, potreboval by som poradiť: môj notebook akosi zamŕzal, a tak som sa rozhodol, že obnovím OS (Windows
. Ale funkciu obnovy som si zrejme pomýlil s možnosťou resetovania OS ( to znamená, že sa OS vráti do stavu pred inštalovaním posledných súborov- to bol môj zámer). Ale ako som spomenul, ja som odklikol úplnú obnovu OS. Keď som PC po celom procese zapol, Windows bol v angličtine (ešte stále je), chýba mi balík Office a všetky programy. Súbory mi zostali. Preto sa pýtam: 1. Nedá sa táto obnova nejako vrátiť späť? 2. Nedajú sa stratené programy nejako nájsť v PC? (Viem, že som si to mal zálohovať). 3. Ako mám zmeniť jazyk? (Skúšam to cez ovládací panel ( čas, región a jazyk), ale vypisuje mi, že slovenčina nie je pre túto verziu dostupná).Budem vďačný za každú radu 
-
Uziv00
Re: Obnova OS
Vítej na PC-HELP!
V tomhle případě ti doporučím zanést to prodejci. Data pravděpodobně budou už pryč - nicméně existují firmy, co by je za pár tisíc mohly obnovit.
V tomhle případě ti doporučím zanést to prodejci. Data pravděpodobně budou už pryč - nicméně existují firmy, co by je za pár tisíc mohly obnovit.
Ďakujem za odpoveď. No, uvidím, čo sa s tým dá urobiť. Mňa štve ten jazyk, pretože v nastaveniach je uvedené, že slovečina/ čeština nie sú dostupné.
-
Uziv00
Měnit jazyky lze jen u verze ultimate (možná professional, ale tam si nejsem jist). Myšleno po instalaci.
Naposledy upravil(a) Uziv00 dne 18 říj 2014 22:24, celkem upraveno 1 x.
Zvolit jazyk jde i u jakekoliv OEM verze.
Pri prvnim spusteni se to zepta, jestli chces anglictinu nebo cestinu/slovenstinu.
System je anglicky proto, ze byla zvolena anglictina. Pro dalsi vyber je pochopitelne nutne provest obnovu do tovarniho anstaveni znovu.
Pri prvnim spusteni se to zepta, jestli chces anglictinu nebo cestinu/slovenstinu.
System je anglicky proto, ze byla zvolena anglictina. Pro dalsi vyber je pochopitelne nutne provest obnovu do tovarniho anstaveni znovu.
Já to tu tedy mám... Nevím jak ty petr ale nastavit to jde vždy...
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
@Simroth: Tam, ale nemenis jazyk systému, pouze formáty čísel....
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 21184 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petrmet