Mám již delší dobu problém s vypalováním hudebních CD. To znamená když vypaluju v Neru z formátu mp3(dám vytvořit hudební CD) tak mi to nepřečte žádný CD přehrávač. Zkoušel jsem i tu mp3 překonvertovat do waw a poté vypálit jako hudební CD(vNeru) ale pořád stejnej problém, nepřehraju to jinde než v počítači. Nero jsem i několikráte přeinstaloval, ale stejnej problém.nevíte někdo čím by to mohlo být a případně na ty (mp3) doporučit nějaký postup, aby to přehrálo. Dříve jsem s tímto neměl problém.Jinak vše vypaluje normálně až na ten převod z mp3 na hudební.Poradí někdo.
Jakou rychlostí to vypaluješ? Hudební CD bys měl vypalovat co nejmenší rychlostí, z vlastní zkušenosti vím, že i 4x je moc (3-5 písniček z 20 během hraní přeskakuje ..) .. optimální je 1-2x
No právě mám verzy Nero7 Ultra Editon a při výběru rychlosti mi to nenabídne menší rychlost než 8krát a vůbec netuším zda to jde někde nastavit, aby to šlo vypálit i menší rychlostí.Při tom tam dávám CD Novaline a jak ted koukám je compatible 1krát-52krát.
jj,mohlo by to bejt tou rychlostí,ale už i přehrávačem..svou věž sem posílal do opravy,protože mi nečetla žádný mp3 disky,mám ted vyměněnej laser a jede to parádně,16x,48x,je to upa jedno,žádný přeskakování :-)
taky nevim,jesi na konci disk uzamykáš,ale mě to častokrát řív pomohlo,že když mi to nepřečetlo,tak sem disk uzavřel a už to bylo ok...
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
Teď jsem koukal do nastavení Nera a jde tam upravit rychlost čtení.Nemohlo by to býti tím?Mám tam standartně nastavenou rychlost čtení na maximum, ale jde snížit. Sice nejde upravit rychlost zápisu ta mi nenabídne nižší než 8krát.Tak nevím jestli má cenu dávat tu rychlost čtení na nižší hodnoty a případně na jaké.Defaultně je tam nastaveno 48krát.
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
Ahoj, mám problém s FPS ve hře Fortnite. Včera běželo vše v pořádku, využití gpu kolem 50/60% , přes 200 fps ,až do momentu, kdy se bez toho ,aniž bych měnil jakékoli nastavení, hra locklq na 50 fps i přesto, že jsou nastavená na unlimited. Při alt...