Oh, dík za ten link. Sem rád, že jde sehnat i levněji
Jen mě docela mrzí, že není 32GB verze (nebo aspoň slot pro kartu), cena 64GB verze už je pro mě opravdu přestřel. (A čekat na výplatu z tohoto měsíce se mi opravdu nechce, chodí mi až kolem 20. dne následujícího měsíce )
Proto pokud se rozhodneš pro xiaomi mi3 tak muzes z xiaomimobile.cz jinak mi2s je předchudce mi3 sanpdragon 600 slabší ale furt naprosto dostačující výkon 32 gb verzi od 7 290 kč takže ani s mi2s by si chybu neudělal,jen nevím jak sou podporované aktualizace apodobně
MB: MSI B450 GAMING PLUS MAX
CPU: AMD RYZEN 5 3600
GPU: GIGABYTE Radeon RX 570 4GB AORUS
RAM: 16GB (2x8GB) DDR4 3333mhz
PSU: RIOTORO Enigma G2 650w
CASE: CoolerMaster Force 500
Já bych koupil jako android toto - http://www.czc.cz/thl-5000-ultraphone-c ... 22/produkt ikdyž se přiznám že kvůli tomu lagu vzadu bych si pořídil pouzdro , ale ta téměř 4 násobná kapacita baterie než u jiných smartphonů mi přijde úžasná, náš učitel na PRG má 4400 kapacitu a je to nesrovnatelný mezitim co průměrně ve třídě žáci ztratily 5% tak on ztratil sotva 1%.
logu* prostě bych nechodil s telefonem co má vzadu značku, ale to je otázka vkusu já mám prostě rád jednoduchý věci nenosim potisky a nemám rád potisky co reprezentujou cokoliv a v tomto případě to je značka THL, která neni moc známá, takhle se tě někdo zeptá: "Co to máš za mobil?" pak se podivaj a viděj THL a řeknou si WTF. Máš pouzdro a řekneš jim "Ultraphone" :3
Je to mobil s nejlepsi vydrzi na trhu 5000 mah to skutecne nema nikdo 3-4 dny bezproblemoveho aktivniho pouzivani,jak dlouho tento telefon trva nabit z 0 na 100 % ? Navic ma i microsd,procesor skvely i kdyz toto osmijadro se nemuze rovnat se snapdargonem 800 a adrenem 330 ale za tu cenu take skvela koupe. WinDroid: je to cinsky telefon,nevadi ti to ?
To mas skoro u kazdyho telefonu me se to take stava a zatim zadny vyrazny problem me to nespusobilo,u mediatek procesoru je to bezna vec ovsem nic co by melo zpusobit vaznejsi problemy
Četl jsem o tom taky, ale že by se přehřál jsem nečetl, jen že se zahřeje jinak zápor je pro mě ještě baterka na pevno co nejde vyndat, přece jen u mí starý nokie (non smartphone), jsem to používal jako poslední možnost když se něco pokazilo ale od tý doby co mám smartphone tak jsem k tomu kroku nezašel.
winDroid: Sice nevím kde se vyrábí samsungy,Lg apod jestli v koreji nebo také v čině,ale tak detail,proto hned když uslyším slovo ČINSKY mobil nenadávám a neříkam činska sr*čka,ale tak to už jdem offtopic at si vybere tazatel co z uvedených dvou bude pro něho nejlepší jestli xiaomi mi3 nebo THL 5000
chtěl bych poradit s výběrem telefonu pro tátu. Chytrým telefonům se vyhýbal a když už tedy nějaký dostal tak je to hrůza která by odradila i mě.
Chtěl bych, aby měl co nejpříjemnější zážitek, něco, co ho přesvědčí že je to vlastně dobrá...
Poslední příspěvek
Kdyby na cene preci jen zalezelo, tak v Datartu se da dostat na cenu 4000Kc (VIP ucet + kod na slevu 400Kc) :)
Za stejnou cenu uz se prodavala v nekolika obchodech v pulce zari.
mám cca 2 roky starý telefon Samsung Galaxy M52, kde se mi nedávno vyskytl problém s nabíjením. Mám originální Samsung nabíječku i kabel. Nabjící se mi telefon hrozně pomalu ze sítě, z powerbanky se dokonce baterie vybíjí, i když je...
Poslední příspěvek
Tak jsem udělal diagnostiku akumulátoru pres aplikaci Samsung Members a zde je vysledek. Screenshot_20241124_143601_Samsung Members.jpg
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem herního telefonu kolem 10 tisíc Kč, nejlépe s 512GB úložného prostoru. Mám zatím předběžně vybráno POCO F6 Pro 5G 12GB/512GB, popřípadě 16GB/1TB... Předem díky za alternativy...
Poslední příspěvek
Díky, takže s tím POCO X6 Pro 12GB/512GB to bude OK.
Dobrý den,
aktuálně jsem prodal playstaion 5 a chci přesedlat na herní počítač.
Mám limit - 20.000kč - čistě jen pc, monitor atd... mám.
Poradíte prosím, co za tuhle cenovku bude nejvýhodnější? Nechci koupit blbost.
Poslední příspěvek
Založ si vlastní téma. Na zmiňovaný monitor by to chtělo na PC připlatit a vzít grafiku 9070/XT nebo 5070 Ti. V tom rozlišení si na levnějších grafikách na vysoký detaily moc nezahraješ.