Peníze poslány. Nevím, jak to je s tím losovacím číslem.. Napsal jsem ho už do poznámky v bankovním převodu, ale napíši ho raději i zde.. Takže bych poprosil o číslo 80 a jestli bude v době, kdy transakce proběhne obsazené, tak mi nějaké vygeneruj. :)
memphisto píše:Beru jeste 78. Uz dva dny se mi o něm zda
OT: A o šedesátdevítce se ti nezdá?
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Tak schválně:) Každopádně budu rád, když se obsadí všech 80 míst. Jinak prachy jsem posílal hned první den a nechápu, proč mám pořád napsáno "K potvrzení"
Hojky všem.
Chtěl jsem poradit s problémy monitoru. Jde o monitor 31.5 GIGABYTE G32QC což je VA a staří cca 6-7 let. Všiml jsem si poslední dobou těchto problému. Jsou vidět na fotkách, příloze. Jde o to že veškeré bílé texty a titulky zanechávají...
GIGABYTE GeForce RTX 4070 GAMING OC 12G TOP stav, záruka
Prodám grafickou kartu GIGABYTE RTX 4070 GAMING OC 12G.
Používaná cca 2 roky, v perfektním stavu, nikdy netaktovaná, používána jen na hraní.
Karta je plně funkční, pravidelně čištěná, s...
Nabízím k prodeji profi grafickou kartu AMD Radeon Pro W6400.
Profi grafika na 2D a 3D CAD a podobné aplikace. Jednoslotové provedení, v balení i kratší plech pro kompaktní skříně. Architektura RDNA 2, 768 stream procesorů, 4 GB GDDR6, PCI Express...