Nová grafika -problémy

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
33wizard33
nováček

Nová grafika -problémy

Příspěvek od 33wizard33 »

No takže vec sa má takto - mám 3 ročný počitač a pred pár dňami mi vypovedal hard disc. Dal som to teda do opravy nech mi hodia nový a popritom som si pomyslel nech mi rovno vymenia aj grafickú kartu kedže tá pred tým bola zastaralá (nepamatám si čislo ale bola to nvidia geforce 5series sa mi zdá). Bola síce stará ale všetko mi na nej celkom slušne išlo ale chcel som novú a lepšiu. Tak mám teraz vymenený len harddisk a graficku Nvidia geforce 8600GT. Problém je v tom že teraz mi niektoré hry sekajú -napriklad world of tanks a ako som zistil procesor začal byť strašne vyťažený - využitie procesora je teraz nad 60% a pritom mam spustený len internetový prehliadač a minimalizovanú hru. Procesor mam Pentium Dual-Core CPU E6500 2.94 GHz. Kamarát má Intel quad 2.83 a keď ma zapnutých 5 hier naraz tak ma využitie procesora okolo 10-20%. V takýchto veciach som laik ,preto by som sa rád dozvedel v čom môže byť chyba. Ďalšia vec čo som si všimol že po inštalovaní tejto novej graf. karty začal monitor na niektorých častiach zrniť a vlniť - všimol som si to najmä keď čítam niečo vo worde a časť textu sa tak trošku "vlní". Nie že by to bol problém ale či by nemohla byť chyba aj monitore. Je to Asus 17' vw192s. Prosím vás, nevie mi niekto poradiť. Ďakujem
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Nová grafika -problémy

Příspěvek od Pic »

Nejprve zkontroluj, zda má nová GK nainstalovaný ovladač (Správce zařízení), případně jej aktualizuj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
33wizard33
nováček

Re: Nová grafika -problémy

Příspěvek od 33wizard33 »

Je nainštalovaný ovládač aj s najnovšou aktualizáciou
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problémy s prehliadačom