jak na Vistu????
Moderátoři: Pic, Mods_senior
jak na Vistu????
Potrebuji poradit mam novi PC a mam tam visty a nejde mi tam zadna hra ani skype vubec nic jak na to kamos mi rikal ze pri musim neco stahnout poradite mi co?????
- foxy_whiteFox
- Level 3

Jak na Vistu???
no ja nevim jak to mam vysvetlit ale kdyz tam chci neco nainstalovat tak se to proste nespusti a nebo kdyz to jde tak mi to ve hre hodi chybu a nebo pri instalaci
Jak na vistu
no to nejnovesi skype (3.5) sem stahl ale hazi to nejakou chybu a ted dam priklad nejaky ty hry treba Lineage 2 mam to nainstalovany a chci to spustit a nic to neudela
a nebo mi to hazi chyby
a nebo mi to hazi chyby
-
Krystoferus
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Visty je bída
Pokud chceš počítač používat tak si prozatím Visty odinstaluj, zešílíš ztoho, neustálé otázky typu: Opravdu chcete pokračovat v instalaci? Atd... Stejnak si jednou Visty všichni budem muset pořídit, ale prozatím bych tam nechal WinXP....
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak na Vistu???
Jakou chybu? Můžeš sem napsat co ti to vyhazuje za chybovou hlášku??BeNy... píše:no ja nevim jak to mam vysvetlit ale kdyz tam chci neco nainstalovat tak se to proste nespusti a nebo kdyz to jde tak mi to ve hre hodi chybu a nebo pri instalaci
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Re: Visty je bída
To je věc UAC.Krystoferus píše:Pokud chceš počítač používat tak si prozatím Visty odinstaluj, zešílíš ztoho, neustálé otázky typu: Opravdu chcete pokračovat v instalaci? Atd... Stejnak si jednou Visty všichni budem muset pořídit, ale prozatím bych tam nechal WinXP....
Dá se vypnout, na vlastní nebezpečí, ovšem.